CAMILLE zoekt naam voor telenovelle en fans mogen meebeslissen

Na Sara, LouisLouise, David, Ella en Lisa komt VTM binnenkort met een nieuwe telenovelle. Hoe die zal heten is nog niet bekend, maar wat we wel al weten is dat zangeres CAMILLE er de hoofdrol in zal spelen. Om te beslissen hoe de reeks zou heten, roept ze nu de hulp van fans in. Die mogen kiezen tussen drie mogelijke namen voor haar personage en dus ook drie mogelijke titels.

Binnenkort krijgt de nieuwe telenovelle met CAMILLE een titel. Welke titel dat zal worden is niet alleen voor de kijkers, maar ook voor de cast en crew nog een grote verrassing. Voor het eerst ligt die keuze namelijk volledig in handen van de kijkers. Uit een shortlist van drie potentiële namen, die gekozen zijn door CAMILLE zelf, kunnen zij hun favoriet bepalen.

Telenovelle

De reeks vertelt het verhaal van een bijzonder talentvol meisje met een gouden stem, dat verplicht wordt haar talent voor de buitenwereld te verbergen. Hoe hard ze ook droomt van een leven vol zang en muziek. De nieuwe telenovelle zou in 2024 op VTM verschijnen.

Maar hoe die zal heten, dat weten we dus binnenkort pas. In een video laat Camille Dhont weten dat het op dit moment tussen drie namen gaat: Belle, Milo of Solange. Een van die drie namen zal aan haar personages gekoppeld worden én zal dus ook de titel van de serie worden.

Milo, Belle en Solange

“Binnenkort starten de opnames van de telenovelle op VTM. Ik heb er superveel zin in, maar we hebben één probleem: we hebben nog geen naam voor mijn personage”, zegt CAMILLE in een video. Die drie namen hebben allemaal een belangrijke betekenis in het leven van de zangeres.

“Mijn favoriete namen zijn Milo, Belle en Solange. Milo was vroeger mijn bijnaam op school. Ik had ooit Camille slordig geschreven waardoor de ‘e’ op het einde een ‘o’ leek. Sindsdien noemde iedereen mij dus Milo. Belle is de afkorting van mijn mama haar naam, Isabelle, en Solange is de mama van mijn opa, die vroeger een zangeres was. Ik kan niet kiezen tussen die drie namen, dus jij mag beslissen! De gekozen naam met de meeste stemmen wordt niet alleen mijn naam in de telenovelle, maar ook de titel van de telenovelle. Ik ben super benieuwd wat jullie gaan kiezen!”

Bekijk de video hier:

Meer
Lees meer...