VTM deelt eerste teasers telenovelle ‘Milo’ met Camille: Bekijk ze hier

Na Sara, LouisLouise, David, Ella en Lisa komt VTM binnenkort met een nieuwe telenovelle. Daarin zal zangeres Camille Dhont de hoofdrol spelen. Eerder maakte de zender al enkele castleden bekend en deze week volgen de eerste teasers. Die worden via de tv en sociale media volop gedeeld.

In oktober kwam Lisa, de vijfde telenovelle van VTM, tot een einde. Maar fans van het genre zullen niet lang moeten wachten op iets nieuws. In het voorjaar van 2024 komt Milo er namelijk aan. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar de zender deelt wel al volop korte teasers. Daarin leren we de personages Milo (Camille Dhont), Maud (Karen Damen) en Lou (Sieg De Doncker) alvast beter kennen.

Milo

De nieuwe telenovelle Milo is een modern en muzikaal sprookje. De reeks gaat over een meisje, Milo genaamd en gespeeld door zangeres Camille Dhont. Zij is een bakkersdochter met een gouden stem, die dat zangtalent verplicht voor de buitenwereld moet verbergen.

Alleen met heel wat omwegen en leugens kan Milo haar droom najagen. Een van die omwegen is een job op de academie Kosmos, de plek waar heel wat beroemde artiesten hun opleiding volgden. Daar ontdekt ze al snel dat ze niet de enige is met geheimen.

Teasers

De eerste teaser verscheen dit weekend op de zender VTM. Daarin zagen we hoe Milo sprak over Liam (Mathias Mesmans) als “iemand die altijd met iedereen zijn voeten speelt”. Maar kort daarna zien we in een soort droombeeld ook wat ze echt van hem denkt. “Maar ik heb wel een megacrush op hem”, klinkt het. “Dat had ik niet luidop mogen zeggen.”

@vtm_go Oeps Milo, dat ging wel heel vlot ? Klinkt de waarheid altijd beter of soms toch beter zwijgen? ? #vtmmilo #milo #vtm #camilledhont ♬ origineel geluid – VTM GO

In een andere teaser zien we dan weer het personage Maud, de mama van Robyn (Antje De Rop) en Victorine (Luka De Baets). “Milo? Da’s een dikke seut. Dat kind heeft de star quality van een dode schildpad. Maar wat ze ook wel heeft, is een gouden stem. En dat gaan wij uitbuiten”, klinkt het. Ook Lou, de broer van Liam, heeft zijn eigen korte teaser.

@vtm_go Amai, die Maud uit 'Milo' lijkt echt een trut… ? Klinkt de waarheid wel altijd beter? ? #vtmmilo #vtm #milo #karendamen #camilledhont ♬ origineel geluid – VTM GO

Milo verschijnt binnenkort op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...