‘Milo’: Nieuwe telenovelle rond Camille krijgt naam en maakt cast bekend

De beslissing is gevallen. Na Sara, LouisLouise, David, Ella en Lisa komt VTM binnenkort met een nieuwe telenovelle die de naam Milo krijgt. Dat is beslist door de fans die de keuze hadden tussen drie mogelijke namen en titels voor de telenovelle rond hoofdrolspeelster CAMILLE.

De nieuwe telenovelle Milo is een modern en muzikaal sprookje. De reeks gaat over een meisje, Milo genaamd en gespeeld door zangeres Camille Dhont. Zij is een bakkersdochter met een gouden stem, die dat zangtalent verplicht voor de buitenwereld moet verbergen.

Mathijs F Scheepers, Katelijne Verbeke en Mathias Mesmans

Milo woont samen met haar vader Pol, gespeeld door Mathijs F Scheepers (Zot Van A., Vermist) en oma Alice, gespeeld door Katelijne Verbeke (De Dag, Eigen Kweek) in een gezellige bakkerij. Ze heeft een diploma bedrijfsbeheer en lijkt dus klaar om ook in de bakkerij te werken, maar droomt stiekem van een carrière als popzangeres. Daar is thuis echter niet veel plaats voor.

Het grote idool van Milo is popzanger Liam, gespeeld door Mathias Mesmans (Unidamu, GameKeepers). Ze heeft stiekem ook een boontje voor hem, hoewel ze allebei tegenpolen zijn. Naast een talent voor zingen heeft Liam echter ook een talent om hartjes te breken. Hij heeft dan wel een relatie met Fran, maar neemt die niet serieus. Liam is extravert, nonchalant, impulsief en een levensgenieter.

Sieg De Doncker, Emanoel Borges en Karen Damen

Ook Sieg De Doncker (Familie, Helden) zal te zien zijn in Milo. Hij speelt Lou, de broer van Liam. Ook hij is een tegenpool van zijn broer. Lou werkt bij de politie en moet dus de steun en toeverlaat zijn van elke burger. In de praktijk is dat echter helemaal niet het geval, want schijn bedriegt.

De beste vriend van Milo is Jesse, gespeeld door Emanoel Borges (#LikeMe, Lisa). Hij is slim, een goede observator, guitig, oprecht en heeft lak aan uiterlijk vertoon of divagedrag. Jesse zal als een van de eersten het muzikale talent en goede karakter van zijn vriendin Milo opmerken.

Tot slot is er in Milo ook plaats voor Karen Damen (K3, Familie). Zij speelt Maud. Dat is de mama van een schoolvriendin van Milo. Maud heeft twee dochters, waarvan ze hoopt dat ze zullen doorbreken in de showbizz. Om dat te bereiken, zal ze gebruikmaken van Milo. Om haar doel te bereiken, gaat Maud over lijken.

De opnames van Milo gaan vandaag, 4 juli, van start. De nieuwe telenovelle wordt in de loop van 2024 verwacht op VTM.

Meer
Lees meer...