‘Familie’: Op deze datum keert de VTM-soap terug

Na de razendspannende en zeer spectaculaire seizoensfinale is het voor fans van Familie spannend uitkijken naar het moment waarop de soap terugkeert. Daarvoor heeft VTM nu een datum bekendgemaakt. Vanaf 28 augustus ben je namelijk opnieuw welkom op zender voor Familie.

Het 32ste seizoen van Familie liep een week geleden af met een spannende seizoensfinale. In die spectaculaire laatste aflevering van het seizoen finale is vooral Véronique (Sandrine André) zwaar aangepakt. Het kwam namelijk tot een heftige confrontatie tussen Véronique en Elena (Ilse Uitterlinden). Die laatste wou de moordenaar van haar zoon Koen (Sieg De Doncker) laten boeten.

Dat deed ze door een graf te delven voor Véroniques zoon Cédric (Yanni Bourguignon) en haar grote liefde Lars (Kürt Rogiers). Daarna volgde een hartverscheurende keuze. Het is dan ook maar de vraag wie van hen deze vreselijke situatie zal overleven. Daardoor is Familie met een enorme thriller de zomer ingegaan, iets wat we gewoon zijn bij soaps.

Wat met Mieke?

Ook de driehoeksrelatie tussen Niko (Jo Hens), Mieke (Caroline Maes) en Sam (Tinne Ceuppens) liep helemaal verkeerd af. Zo kwam Mieke erachter dat Sams kindje niet van een donor was, maar wel het resultaat van overspel van Niko. Daardoor kwam het tussen Mieke en Sam uiteindelijk tot een gevecht, waarna de kijker enkel zag hoe de brouwerij volledig onder het bloed zat. Wiens bloed dat precies is, waar Mieke zich bevindt en waar Niko en Sam naar op weg zijn, is een groot vraagteken. Tot slot is er ook nog de vraag hoe het zit tussen Raven (Aaron Blommaert) en Jill (Britt Das).

Om te weten te komen hoe al deze cliffhanger aflopen, zal je twee maanden geduld moeten hebben. Vanaf 28 augustus is Familie wel opnieuw te zien op VTM.

Meer
Lees meer...