‘Thuis’ toont schokkende onthulling dag voor seizoensfinale

Fans van Thuis hebben niet tot de seizoensfinale moeten wachten om eindelijk te weten te komen wie de moordenaar is van Alexander Cosyns (Erik Goossens). Dat blijkt namelijk niemand minder te zijn dan Madame Marianne Bastiaens (Leah Thys). In de laatste aflevering van dit seizoen zullen we zien of zij onder de radar weet je blijven of niet.

Iets meer dan een maand geleden kwamen we te weten wanneer de seizoensfinale van Thuis zou doorgaan, namelijk op vrijdag 30 juni. Toch dachten velen dat we tijdens die seizoensfinale zouden zien hoe advocaat Alexander Cosyns (Erik Goossens), die heel wat vijanden had gemaakt, zou vermoord worden. Daarop moesten de kijkers echter niet zo lang wachten, want niet veel later was het al zover. Alexander Cosyns werd namelijk dood teruggevonden in zijn kantoor na een bewogen procesdag. Hij bleek neergeslagen met een golfstick.

Veel verdachten

Sindsdien zijn alle fans in de ban van de zoektocht naar en de klopjacht op de moordenaar van Alexander Cosyns. De politie in Thuis blijkt daarbij niet echt te weten in welke richting te zoeken. Voor de aflevering van vanavond was Ilias (Bram Spooren) namelijk de hoofdverdachte. Maar nu kwamen we te weten dat die onschuldig is. Ook andere verdachten zoals Vince (Gert Winckelmans), Dries (Yemi Oduwale) en Niels (Wannes Lacroix) blijken niet de dader. Alexander Cosyns is namelijk vermoord door Marianne Bastiaens.

In de spannende seizoensfinale zullen we te weten komen of Marianne aan de politie zal kunnen ontsnappen en wie er eventueel wel gestraft zal worden voor de dood van Alexander Cosyns. Ook zien we hoe zij de advocaat gedood heeft.

setfoto Marianne weet niet wat gedaan

De seizoensfinale van Thuis is vrijdag om 20.25 uur te zien op Eén en online op VRT Max.

Meer
Lees meer...