Vanaf morgen een nieuw gezicht in ‘Thuis’: Aaron De Groeve vervoegt de cast

Vanaf dinsdag 4 april is Aaron De Groeve te zien in de Vlaamse soap Thuis. De acteur, die eerder bekend is van zijn filmpjes op TikTok, maakte twee weken geleden zelf bekend in de MNM-Ochtendshow dat hij de cast van Thuis zou vervoegen.

Aaron zal de rol van ‘Gaby’ vertolken in de soap. Zelf beschrijft hij zijn rol als een ambitieuze flirterige geneeskundestudent, maar meer dan dat wil hij momenteel nog niet kwijt. “Meer wil ik nog niet vertellen, daarvoor moet je gewoon kijken”, vertelt hij.

De komst van Gaby zal naar het schijnt in de reeks heel wat drama veroorzaken, want Britt (gespeeld door Apollonia Sterckx) zal bijles krijgen van de nieuwkomer en dat zal gegarandeerd voor sensatie zorgen.

Dankbaar

De 25-jarige Aaron is vooral bekend als influencer en model, maar maakte eerder al zijn debuut als acteur in Liefdestips aan mezelf van GoPlay waarin hij samen met Gloria Monserez te zien was. Vanaf mei is Aaron De Groeve eveneens te zien in Onderhuids, een nieuwe serie op Streamz.

Toch blijft het voor Aaron opnieuw een spannende ervaring. “Ik ben ook enorm dankbaar dat ik de kans krijg om dit te doen en mij te bewijzen. Zeker ook omdat ik nog niet veel acteerervaring heb”, schrijft hij op Instagram. “Ik word ook goed begeleid door de verschillende regisseurs en het productieteam, dus dat helpt enorm om die prestatiedruk op mijn schouders te verlichten.”

Thuis is elke weekdag om 20u25 te zien op Eén en online op VRT Max.

Meer
Lees meer...