‘Thuis’: VRT 1 maakt datum van seizoenfinale bekend

Goed en minder goed nieuws voor de fans van Thuis. VRT 1 heeft namelijk bekendgemaakt wanneer de seizoenfinale van de populaire soap uitgezonden zal worden, maar gelukkig is dat pas eind juni.

Na alweer een bewogen jaargang zit het 28ste seizoen van Thuis er bijna op. Eerder deze week maakte VRT 1 op Instagram namelijk bekend dat het nog exact 40 dagen duurde voor de seizoensfinale uitgezonden zou worden. Meer specifiek zal de laatste aflevering van dit seizoen te zien zijn op vrijdag 30 juni.

Wat staat er te gebeuren in de seizoenfinale van Thuis?

Thuis deelde die aankondiging op Instagram met een foto van Lowie Bomans (Mathias Vergels), Karin Baert (Kadèr Gürbüz) en Tim Cremers (Jeroen Lenaerts). Of we daaruit kunnen afleiding dat deze drie personages een belangrijke rol zullen spelen in die seizoensfinale is voorlopig niet duidelijk.

Voor kijkers van Thuis blijft het namelijk onduidelijk wat de verhaallijn zal zijn in het slot van dit seizoen. Zo zijn er sommigen die speculeren over een huwelijk van Judith (Katrien De Ruysscher) en Dries (Yemi Oduwale).

De meesten denken echter dat er iets staat te gebeuren met advocaat Alexander Cosyns (Erik Goossens). Zo zijn er kijkers die speculeren dat Cosyns vermoord zal worden, mogelijk door Vince (Gert Winckelmans). Anderen verwachten dan weer dat het Cosyns zelf is die nog iets ergs in petto heeft.

Thuis is elke weekdag om 20u25 te zien op Eén en online op VRT Max.

Meer
Lees meer...