‘Familie’ brengt seizoensfinale naar het grote scherm én lanceert webreeks in de zomer

Het begin van de zomer betekent ook: de seizoensfinales van de soaps. Dit jaar valt de finale van de VTM-reeks Familie op vrijdag 23 juni. Om die nog specialer te maken, maakte VTM zonet bekend dat er in de Kinepolis in Antwerpen twee dagen eerder, op 21 juni, een grote avant-première zal plaatsvinden.

Naar goede gewoonte komt er tijdens de zomer een tijdelijke stopzetting van Familie. Die wordt elke keer ingezet met een spannende seizoensfinale die de kijkers vol vragen achterlaat. Daarna zullen de fans het een volledige zomer zonder Familie moeten stellen. Al heeft VTM ondertussen wel al bekendgemaakt dat er ook deze zomer een spannende webreeks zal verschijnen. Maar over wie of wat dat precies gaat, valt nog af te wachten.

Seizoensfinale

Het einde van het 32ste seizoen van Familie is in zicht. Volgende maand komen alle verhaallijnen dan ook voor een 32ste keer tot een grote climax en cliffhanger. En die kunnen fans dus al op woensdag 21 juni te zien krijgen op het grote scherm van de Kinepolis in Antwerpen. Daar houdt VTM namelijk een Familie-marathon waarbij de kijkers zowel de woensdag- en donderdagaflevering te zien krijgen én ook de extra lange seizoensfinale.

Bij die grote avant-première zullen ook heel wat bekende gezichten van de cast aanwezig zijn. Onder meer Annie Geeraerts (Anna), Ray Verhaeghe (Albert), Jef De Smedt (Jan), Sandrine André (Véronique), Jo Hens (Niko), Caroline Maes (Mieke), Roel Vanderstukken (Benny), Karen Damen (Vanessa), Peter Bulckaen (Mathias), Werner De Smedt (Rudi), Jan Van den Bosch (Zjef), Maarten Cop (Jelle), Amine Boujouh (Brahim), Jools Jatta Janssens (Jamila), Senne Meynendonckx (Ilja), Yanni Bourguignon (Cédric), Jelle Palmaerts (Emiel) en Jaak Van Assche (Alfons) zijn die avond van de partij.

Bekijk de preview van de seizoensfinale hier:

Tickets zijn vanaf nu te koop via vtm.be.

Meer
Lees meer...