‘wtFOCK’ kondigt onverwachts (vermoedelijke) terugkeer aan

De populaire online jongerenreeks wtFOCK lijkt te hinten op een terugkeer. Op Instagram deelde het programma namelijk een cryptische aankondiging voor wtFOCK:ADA. Daarbij werd er ook meteen een TikTok-account gelanceerd. Mogelijk zal het nieuwe seizoen dus daar te zien zijn.

Na vijf seizoenen kwam er in juni 2021 een einde aan de populaire webreeks wtFOCK. Die serie was gebaseerd op SKAM van de Noorse openbare omroep NRK en was ook in Vlaanderen een gigantisch succes. Terwijl de Noorse versie vier seizoenen kreeg, maakte het Vlaamse wtFOCK vijf seizoenen. Vier daarvan waren rechtstreeks gebaseerd op hun Noorse voorganger, maar één extra seizoen kwam er naar aanleiding van de lockdown.

wtFOCK:ADA

Nu lijkt wtFOCK dus te hinten naar nog een extra seizoen. De Instagram van de reeks werd namelijk leeggehaald. Daarna verscheen er een nieuwe post met de zin “’t Leven is niet zwart-wit”. In de caption stond daarbij de hashtag #wtFOCKADA.

Ook werd er een Instagram Story gedeeld van een slaapkamer met een prikbord met daarop een foto van een persoon wiens ogen zwart zijn weggestreept. Daarbij staat er de tekst “wtFOCK?” en een link naar een nieuw TikTok-account.

Wat mogen we verwachten?

Voorlopig is het nog niet duidelijk wat al die cryptische boodschappen willen zeggen en wanneer we eventueel meer te weten zullen komen. Het lijkt er wel op dat, als wtFOCK terugkeert, de reeks ook op TikTok te zien zal zijn. Voorlopig was dat enkel het geval op Instagram en YouTube. De reeks was ook op Streamz te zien.

Mogelijk draait dat eventuele nieuwe seizoen rond een volledig nieuw personage. In de eerste vijf seizoenen was er namelijk nergens iemand met de naam Ada te bespeuren.

Meer
Lees meer...