‘Milo’: Drie nieuwkomers maken hun intrede in populaire telenovelle op VTM

De telenovelle Milo is ondertussen al meer dan een maand te zien op VTM en dus is het tijd voor wat nieuwe gezichten. Volgende week doet er drie dagen na elkaar telkens een iemand nieuw zijn of haar intrede. Het gaat om Femke Heijens, Peter Van Asbroeck en Lennart Lemmens.

Milo zet – na Sara, LouisLouise, David, Ella en Lisa – een sterke traditie van telenovelles voort op VTM. De reeks, met zangeres Camille Dhont in de hoofdrol, is te zien sinds 5 januari en bereikt daar dagelijks een groot publiek.

Femke Heijens

De eerste nieuwkomer die haar intrede maakt in Milo is Femke Heijens, bekend van onder andere Het Smelt, Lisa, Nonkels, Déja Vu, Professor T en Callboys. Zij is vanaf maandag 12 februari te zien als Sabine De Maesschalk, de thuisverzorgster van Alice (Katelijne Damen). Sabine en Alice zullen vriendinnen worden en daarbij zal Sabine proberen om haar zoon Pol (Mathijs F Scheepers) te koppelen aan Alice.

Peter Van Asbroeck

Peter Van Asbroeck heeft uiteraard geen introductie nodig. Hij was in het verleden te zien in Familie, Thuis, Wittekerke, Zone Stad en nog veel meer. In Milo speelt hij voor het eerst in zijn leven een boekhouder, met de naam Frederiek Sabbe.

Milo komt bij hem op sollicitatie als ze op zoek is naar ander werk nadat ze ontdekt dat de bakkerij in financieel slechte papieren zit. Die sollicitatie zal succesvol verlopen en zo blijft Frederiek vanaf dinsdag 13 februari een vast gezicht in Milo.

Lennart Lemmens

Eén dag later maakt Milo ook kennis met haar collega Jimmy Bogaert die haar zal opleiden in het boekhoudkantoor. Die rol wordt gespeeld door Lennart Lemmens, bekend van Thuis en heel wat Ketnetseries. Milo en Jimmy kennen elkaar oppervlakkig van tijdens hun studies, maar zullen op hun werk al snel heel dicht naar elkaar toegroeien. Dat verandert echter als Milo zo goed blijkt te zijn in haar werk dat Jimmy haar ziet als een bedreiging.

Milo is van maandag tot donderdag om 18.20 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...