‘Familie’: Bart en Rita keren vanavond terug

Het is tijd voor een grote reünie in Familie vanavond. Daar waait Rita Van den Bossche – samen met Bart – ineens binnen bij haar broer Jan. Het lijkt er vrolijk weerzien, al is er natuurlijk het gevaar van Joris aka Bert, zonder dat de familie het weet.

Het 33ste seizoen van Familie eindigt deze week met twee dubbelafleveringen op donderdag 27 en vrijdag 28 juni. Daarin zal alles draaien om de grote familiereünie met heel wat oude bekenden die terugkeren.

Rita en Bart

Deze terugkeer komt er vanavond eindelijk aan. In een preview van Familie kunnen we namelijk zien hoe Rita Van den Bossche (Jacky Lafon) na negen jaar afwezigheid haar terugkeer viert in de VTM-soap. Met de woorden “Hallo! Hier ben ik!” zwaait ze de deur open bij haar broer Jan (Jef De Smedt). Die zit op dat moment thuis met zijn kinderen Mieke (Caroline Maes) en Maarten (Michael Vroemans) aan tafel.

Speciaal voor de nakende familiereünie heeft Rita haar cruise onderbroken. Ze brengt daarbij ook Jans oudste zoon Bart (Chris Van Tongelen) mee. Ook hij duikt zo na lange tijd nog eens op in Familie.

Reünie

De sfeer bij de familie Van den Bossche is met al deze oude bekenden dan ook optimaal. Toch is er ook de afwezigheid van Leen (Cathérine Kools), die zojuist is vermoord door Joris aka Bert Van den Bossche. In aanloop naar de seizoensfinale is het spannend afwachten op Bert nog meer slachtoffers zal maken. Hij heeft met de grote familiereünie namelijk een uitstekende gelegenheid om eindelijk wraak te nemen.

Bekijk hier het fragment uit Familie:

De dubbele seizoensfinale van Familie met twee extra lange afleveringen is donderdag 27 en vrijdag 28 juni te zien op VTM.

Meer
Lees meer...