‘Familie’: Zo maakt Nicoline Hummel haar intrede als Sandra

Familie verwelkomt deze week een nieuw personage. Actrice Nicoline Hummel zal voortaan namelijk te zien zijn in de dagelijkse soap op VTM. Zijn speelt Sandra, een oude bekende van Benny.

De rust rond Joris aka Bert Van den Bossche in Familie is even gaan liggen, maar er dreigt opnieuw onrust te ontstaan. Het is Nicoline Hummel die daarvoor zal zorgen. Zij is bij het grote publiek vooral bekend als hoofdinspecteur Tineke Schilebeeckx in De Buurtpolitie. Daarnaast had ze in het verleden ook al kleine rollen in Spoed, Wittekerke, De Kotmadam en langs geleden zelfs in Familie.

Sandra

Nu keert Nicoline Hummel dus na twintig jaar terug naar Familie in een andere rol. Vanaf woensdag 16 oktober is ze namelijk te zien als Sandra. Die zal in de bioscoop per toeval Benny (Roel Vanderstukken) tegen het lijf lopen. De twee blijken elkaar te kennen van toen ze nog tieners waren, ondertussen meer dan dertig jaar geleden.Al snel wordt duidelijk dat er ooit wel eens iets wat tussen Benny en Sandra, waardoor het weerzien aangenaam en ook een klein beetje ongemakkelijk is.

De ontmoeting komt dan ook op een speciaal moment. Aangezien actrice Belinda Voorspoels van haar moederschapsverlof geniet, trok haar personage Samira, de vrouw van Benny, op stage naar Barcelona. Dat juist op dat moment Benny met Sandra een oude, toffe kennis tegenkomt, zal niet zonder gevaar zijn. Sandra zelf verloren enkele jaren geleden namelijk haar man, maar is ondertussen “op haar pootjes terechtgekomen”. Mag Samira op haar twee oren slapen in Barcelona of komt Sandra het gezin Coppens op z’n kop zetten?

Bekijk hier het fragment uit Familie:

Meer
Lees meer...