Fans zijn overtuigd: Taylor Swift komt met nieuwe film rond ‘The Eras Tour’

Taylor Swift gaf haar laatste concert in Europa. In mei begon de zangeres aan haar The Eras Tour in Frankrijk en afgelopen dinsdag was het in Londen tijd voor haar laatste optreden van de tour. Hoe lang het nu zal duren vooraleer we Swift nog eens te zien krijgen, valt af te wachten. Al zullen fans hoogstwaarschijnlijk wel kunnen nagenieten van de tour in een nieuwe concertfilm met beelden van achter de schermen.

Vorige zomer was het alle hens aan dek voor heel wat fans van Taylor Swift. De Amerikaanse zangeres kondigde namelijk het Europese luik van haar tour aan en daar wilde iedereen tickets voor. In België was de zangeres niet te zien, maar in andere naburige landen wel. Zo stond ze onder andere in Amsterdam, Parijs en Gelsenkirchen.

Tijdens de tournee liep het ook even mis. De concerten in Wenen op 8, 9 en 10 augustus werden namelijk afgelast na terreurdreiging. Daarna volgden nog vijf laatste concerten in Londen en nu zitten de Europese concerten er officieel op. Toch ziet het er naar uit dat The Eras Tour nog zal terugkeren in de vorm van een speciale concertfilm.

Concertfilm

Taylor Swift is ondertussen al bijna twee jaar bezig met The Eras Tour. Die begon in de Verenigde Staten en was al te zien in Zuid-Amerika, Azië, Australië en dus ook Europa. Nog voor de Europese concerten van start gingen, verscheen er in de bioscoop al een filmversie van het grote concert. Daardoor konden heel wat fans van over heel de wereld dus al meegenieten.

Toch zou er binnenkort nog een nieuwe film rond de tour verschijnen. Het gaat om een film waarbij Swift ook achter de schermen gevolgd wordt en waarbij de fans ook beelden uit de repetities en voorbereidingen te zien krijgen. Daarnaast zou de film Taylor Swift ook naast het podium volgen en zou die verschillende interviews bevatten met dansers, crewleden, vrienden en familie.

Nieuwe clip

Hoewel het nieuws nog niet officieel is bevestigd, zijn de fans ondertussen al overtuigd van de komst van de nieuwe film. Gisteren verscheen er een videoclip van de single I Can Do It With A Broken Heart waarin al verschillende beelden van de zangeres achter de schermen te zien waren. Ook op TikTok merkten fans al op dat de zangeres tijdens de concerten werd gevolgd door een volledige cameraploeg. Wanneer de nieuwe film precies te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Bekijk de nieuwe videoclip hier:

Meer
Lees meer...