Travis Kelce vergezelt Taylor Swift op podium tijdens ‘The Eras Tour’ in Londen

Het Europese luik van The Eras Tour is ondertussen volop aan de gang. De zangeres stond al in onder andere Frankrijk en Zweden en was afgelopen weekend te zien in het Londense Wembley. Daarbij waren heel wat bekende gezichten aanwezig, maar ook Taylor Swifts vriend Travis Kelce liet zich gelden. Ook op het podium.

Een van de bekendste koppels ter wereld op dit moment is zonder twijfel zangeres Taylor Swift en American Football-speler Travis Kelce. De twee zijn ondertussen ongeveer een jaar samen en hebben al zowat de hele wereld voor zich gewonnen. Kelce is vaak aanwezig bij de concerten van Swift, maar in Londen was hij ook voor het eerst op het podium te zien.

I Can Do It With A Broken Heart

Afgelopen weekend stond Taylor Swift met haar tour drie keer voor een uitverkocht Wembley in Londen. Alle drie de avonden was ook haar vriend Travis Kelce aanwezig, al besloot hij het de laatste avond even over een andere boeg te gooien. Bij de song I Can Do It With A Broken Heart stond hij namelijk ineens op het podium, tot groot jolijt van de fans.

Hoewel het grote publiek de aanwezigheid van Kelce pas echt doorhad toen hij op het grote scherm verscheen, zag hij er zelf al van in het begin zelfzeker uit. Hij kwam het podium op in tuxedo en met een grote glimlach om nadien even mee te dansen en Swift zelfs tot in de zetel te dragen. Er kon zelfs een Billy Elliot-sprongetje van af.

Meer
Lees meer...