Gerucht: Taylor Swift maakt binnenkort haar intrede in het Marvel Cinematic Universe

Taylor Swift zou recent een meeting hebben gehad met Marvel-baas Kevin Feige over haar introductie in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Over welke rol het precies gaat en hoe concreet die plannen zijn, is niet geweten.

De geruchten dat Taylor Swift zich bij het Marvel Cinematic Universe voegt, worden steeds sterker. Het is de bekende insider Daniel Richtman die die geruchten opnieuw heeft aangewakkerd met een bericht op zijn persoonlijke website. Volgens hem heeft Taylor Swift een “goede meeting gehad met Kevin Feige”. Daar zouden de twee een mogelijke rol in het MCU hebben besproken.

Welke rol?

De voorbije maanden waren er al meerdere geruchten dat Taylor Swift te zien zou zijn in Deadpool & Wolverine, die op 26 juli op ons wordt losgelaten. Hoofdrolspeler Ryan Reynolds reageerde recent ontwijkend op een vraag daarover. De website ComicBookMovie bevestigt dan weer dat de zangeres een cameo heeft als zichzelf in Deadpool & Wolverine.

Deze cameo staat echter los van de toekomstplannen voor haar echte introductie in het MCU. Het gesprek met Feige zou namelijk gegaan hebben over het spelen van een rol, en dus niet als zichzelf. Welke rol dat precies zal zijn, is nog niet geweten.

Harry Styles

Als Taylor Swift effectief te zien is in het Marvel Cinematic Universe zal ze niet de eerste bekende zanger of zangeres zijn in het MCU. Zo’n 2,5 jaar geleden zagen we tijdens de post credit scène van Eternals namelijk ineens Harry Styles als Eros. Sindsdien lijkt Marvel dat echter zelf wat vergeten, want voorlopig is er nergens meer sprake van Harry Styles of Eros.

Meer
Lees meer...