Marvel komt met update over toekomst van Harry Styles in MCU

Harry Styles en zijn personage Starfox hebben wel degelijk nog een toekomst binnen het Marvel Cinematic Universe (MCU). Dat heeft Nate Moore, producer van de film Etarnals, gezegd. Wanneer we meer van hem te zien zullen krijgen, is voorlopig wel nog niet bekend.

De Marvelfilm Eternals kreeg na zijn release iets meer dan een jaar geleden gemengde kritieken. Toch ging de film vaak over de lippen. De opvallende after credit scène met Harry Styles als Eros (ook wel Starfox genoemd) zorgde namelijk voor een grote verrassing bij veel kijkers. De halfbroer van Thanos verscheen toen namelijk samen met Pip bij Thena, Makkari en Druig om zijn hulp aan te bieden om de rest van de Eternals te vinden die Areishem meenam.

Nate Moore

Hoe het verder moet met Starfox binnen het MCU is sindsdien niet helemaal duidelijk. Marvel-baas Kein Feige sprak zich meteen na de release van Eternals meermaals positief uit over de toekomst van Harry Styles binnen de filmfranchise. Er werd zelfs gezegd dat Harry Styles een contract had voor maar liefst vijf films.

Welke dat zullen zijn, is echter nog niet duidelijk. Marvel heeft namelijk – ondanks meerdere geruchten – nog steeds niet officieel laten weten dat Eternals een vervolg krijgt. Producent Nate Moore bevestigde dat recent weer.

“Gecompliceerd personage”

Het is ook hij die in een Call Crew Podcast van Deadline met een positieve update komt over Harry Styles binnen het MCU. “We hebben niet puur als stunt gecast”, zei Moore daar. “Er zijn meerdere verhalen te vertellen met het personage Starfox, dat heel fascinerend is. Hij heeft een heel interessante band met Thanos. Ze zijn halfbroers en delen dezelfde vader. Het is een gecompliceerd personage, maar een heel leuk personage. En ik denk … nu ik Harry Styles heb ontmoet dat hij zo charmant kan zijn als je maar wil. Ik denk dat er geen limiet is aan hoe goed dat personage kan zijn als we hem terug kunnen halen.”

Toch is de terugkeer van Eros allesbehalve vanzelfsprekend. Hoewel hij in Eternals sympathiek leek, heeft het personage in de comics namelijk een zeer duister kantje. Zo is hij een sociopaat en een seksueel roofdier. Het zal dus voor Marvel niet eenvoudig zijn om uit te dokteren welke richting ze precies uitmoeten met Harry Styles en Starfox.

Meer
Lees meer...