Marvel-baas Kevin Feige ziet een mooie toekomst voor Harry Styles’ personage Eros

Harry Styles is van alle markten thuis, en dat bevestigde hij nog maar een keer in de Marvelfilm Eternals. Hoewel hij enkel in de after credit scène te zien was, is iedereen toch al dolenthousiast over de intrede van de zanger/acteur in het Marvel Cinematic Universe. Daar speelt hij Eros, de broer van Thanos. Tijdens de première van Spider-Man: No Way Home praatte producer Kevin Feige over de toekomst van het personage.

Het zorgde voor een schokgolf in de fangirlwereld, toen bekend werd gemaakt dat Harry Styles ging opduiken in Eternals. Jammer genoeg ging die bekendmaking niet zoals gepland. Een aantal weken voor de wereldwijde release van de film, tweette een journalist al over de komst van Styles. Dat zorgde voor gemengde reacties, want ook al waren heel wat mensen enorm blij, toch was het een immense spoiler voor de mensen die de film nog wilden zien.

Eros

De intrede van Harry Styles’ personage Eros (ook wel Starfox genoemd) gebeurde pas op het einde van de film, zelfs nog na de end credits. Daarin zagen we hoe Eros het ruimtetuig van de Eternals, de Domo, binnenstapte en hen zijn hulp aanbood. Aangezien de Eternals die hulp wel konden gebruiken, gaan de fans er nu vanuit dat Styles zal terugkeren in een tweede Eternals-film. Ook Marvel-producer Kevin Feige liet zich laatst, tijdens de première van Spider-Man: No Way Home, uit over de toekomst van Eros. Dat vertelde hij in een interview met Entertainment Tonight.

Toen Feige een vraag kreeg rond de scène met Styles antwoordde hij enthousiast. “Dat was een leuke. Het was fijn om die teaser op het einde van de film te steken. We hebben heel veel fans van Eros (of Starfox), zowel buiten als binnen Marvel Studios. Dus we zullen verdergaan met de kosmische verhalen, en met Eros. Er zijn al ideeën.” Wij zijn alvast benieuwd naar Harry in het MCU!

Meer
Lees meer...