Harry Styles deed twee jaar geleden zijn intrede in het Marvel Cinematic Universe, wanneer keert hij terug?

Het is ondertussen al twee jaar geleden dat zanger Harry Styles zijn intrede deed in het Marvel Cinematic Universe. Dat gebeurde in de film Eternals die in november 2021 uitkwam. Daarna beloofde Marvelbaas Kevin Feige dat Styles ook in komende projecten nog zou terugkeren. Maar toch bleef het verdacht stil. Ondertussen komt Feige met een nieuwe update.

In 2021 kwam Marvel Studios aanzetten met een grote verrassing. Tijdens de post credit scène van Eternals was Harry Styles namelijk te zien als het nieuwe personage, Eros. In eerste instantie leek het erop dat dat personage snel opnieuw te zien zou zijn, maar dat bleef uit. Toch mogen fans de hoop nog niet opgeven.

Eros

Eros (ook wel Starfox genoemd) is de halfbroer van Thanos. Thanos was tijdens de laatste twee Avengers-films de grote vijand van de groep superhelden. In Eternals, wat zich een hele tijd voor de gebeurtenissen in Avengers: Endgame afspeelt, verscheen Eros samen met Pip bij de overgebleven Eternals om zijn hulp aan te bieden om de rest van de groep te vinden.

Aangezien de film waarin Styles verscheen als Eros zich niet in dezelfde tijdsgeest afspeelt als andere Marvelprojecten, was het al snel zeker dat we hem niet heel snel zouden terugzien. Toch hoopten fans erop dat zowel Eros als de andere Eternals misschien vernoemd zouden worden of kort zouden opduiken. Dat was niet het geval.

Toekomst

Nu het optreden van Harry Styles in Eternals ondertussen al twee jaar geleden is, leken velen zich af te vragen of de acteur wel degelijk zou terugkeren. Eerder liet Marvelbaas Kevin Feige weten dat dat alleszins het plan was, maar toch bleef alles onduidelijk.

Om de fans gerust te stellen heeft Feige er tijdens een interview met Entertainment Tonight nog even bij stilgestaan. “Hij kijkt er enorm naar uit. Wij ook. We zullen wel zien. We hebben heel wat nieuwe personages geïntroduceerd in veel verschillende films. Dus waar zullen die allemaal opnieuw opduiken? Dat is een goeie vraag.”

Meer
Lees meer...