Harry Styles sluit twee jaar durende ‘Love On Tour’ af met emotionele video voor fans

De gigantische tour van zanger Harry Styles zit erop. De Brit reisde al twee jaar lang non-stop van land naar land en van stad naar stad met zijn ‘Love On Tour’. Daar kwam afgelopen weekend met zijn concert in het Italiaanse Reggio Emilia een einde aan. Om de fans te bedanken deelde Styles nu een video op zijn sociale media.

In 2010 begon Styles’ carrière bij X Factor UK. Nadat hij auditie deed, werd hij in een groep geplaatst met Niall HoranLouis Tomlinson, Zayn Malik en Liam Payne. Samen kenden ze als One Direction een gigantisch succes. Tot Malik in 2015 de band verliet. Nadien ging het overgebleven viertal nog even door, maar in 2016 ging de band op hiatus. Daarna zijn ze nooit teruggekeerd.

Tijd genoeg dus voor soloprojecten, en dat is ook waar Harry Styles al sinds zijn eerste hit Sign of the Times mee uitblinkt. Hij bracht ondertussen al drie soloalbums uit en verkocht wereldwijd verschillende stadions uit met zijn ‘Love on Tour’. Die tour kwam afgelopen weekend na twee jaar tot een einde en dat zorgde voor een hartverwarmende video op Instagram.

‘Love On Tour’

Het allereerste concert onder de noemer ‘Love On Tour’ dateert ondertussen al van september 2021. Toen ging de tour, na heel wat annuleringen tijdens de coronaperiode, officieel van start in het Amerikaanse Las Vegas en had Styles met ‘Harry Styles’ en ‘Fine Line’ nog maar twee albums uit. In het eerste deel van die tour stond de zanger ook al in het Antwerpse Sportpaleis op 7 juli 2022.

Daarna ging de tour gewoon terug naar Canada en de Verenigde Staten en nam Styles enkel een maand pauze tussen december 2022 en januari 2023 om Kerstmis te vieren met zijn familie. Daartussen kwam ook zijn derde album ‘Harry’s House’ uit, waarmee hij dan wat vernieuwing in zijn concerten stak. Toch was de naam van de tour nog steeds ‘Love On Tour’.

Emotionele video

In het tweede deel stond hij nog eens in België, deze keer op Werchter op 24 juni 2023. Daar zag zijn setlist er dus anders uit dan in 2022, maar bleef de sfeer rond het concert wel hetzelfde. Ondertussen zijn we een maand later en heeft Harry Styles zijn tour definitief afgerond. Dat deed hij met een concert afgelopen zaterdag in Reggio Emilia in Italië.

Om de fans te bedanken postte Harry vandaag een video op zijn Instagram. Daarin was de zanger zelf te horen en bedankte hij iedereen voor het avontuur dat de fans en iedereen rondom hem hebben gegeven. Daarbij zijn heel wat fans van over de hele wereld te zien, horen we de verhalen van die fans én passeert er wat behind-the-scenes materiaal de revue.

Bekijk de video hier:

Meer
Lees meer...