Wassenbeelden Harry Styles vanaf nu wereldwijd te zien bij Madame Tussauds

Het is zover. Vanaf vandaag is zanger Harry Styles in zeven musea van Madame Tussauds terug te vinden. In elk museum kreeg de zanger een wassenbeeld met bijpassend kostuum. Zo is ook zijn torso, met bijhorende tattoo’s, in enkele steden te zien.

In 2010 begon Styles’ carrière bij X Factor UK. Nadat hij auditie deed, werd hij in een groep geplaatst met Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik en Liam Payne. Samen kenden ze als One Direction een gigantisch succes. Tot Malik in 2015 de band verliet. Nadien ging het overgebleven viertal nog even door, maar in 2016 ging de band op hiatus. Daarna zijn ze nooit teruggekeerd.

Tijd genoeg dus voor soloprojecten, en dat is ook waar Harry Styles al sinds zijn eerste hit Sign of the Times mee uitblinkt. Hij bracht ondertussen al drie soloalbums uit en verkocht wereldwijd verschillende stadions uit met zijn ‘Love on Tour’. Genoeg redenen dus om hem een extra eerbetoon te geven.

Wassenbeeld

Dat eerbetoon komt er nu ook in de vorm van een wassenbeeld. En daarbij gaat het niet om één, maar wel om zeven wassenbeelden. Die zijn te zien bij Madame Tussauds in Amsterdam, Londen, Hollywood, New York, Berlijn, Singapore en Sydney.

Deze ochtend deelde de Instagrampagina van Madame Tussauds alvast de verschillende beelden en de outfits die de zanger erop draagt. Zo gaat het in Amsterdam om een roze maatpak dat de zanger aanhad tijdens een concert in 2018 en draagt hij in Londen een donkergroene vest met een felgroene broek.

Meer
Lees meer...