Zangeres Shania Twain droomt na Coachella van samenwerking met Harry Styles

Krijgen we binnenkort een collab tussen zangers Shania Twain en Harry Styles? Als het van Twain afhangt alvast wel. De twee waren eerder dit jaar samen te zien op het podium van Coachella, waar Shania Twain te gast was tijdens het optreden van Styles. Maar nu wil de zangeres daar dus nog een vervolg aan breien.

Een van de populairste artiesten van dit moment is zonder twijfel Harry Styles. De Britse zanger is ondertussen al twee jaar op tour met zijn ‘Love On Tour’ en bracht dit jaar zijn derde album ‘Harry’s House’ uit. Van dat succes mocht ook zangeres Shania Twain meegenieten. En dat zou ze ook in de toekomst nog willen doen, want recent sprak ze zich uit over een mogelijke samenwerking.

Coachella

Zeven jaar geleden stopte One Direction ermee en sindsdien gaat het hard met de solocarrière van Harry Styles. In mei bracht hij zijn derde album, ‘Harry’s House’, uit en sindsdien speelt hij al maanden in uitverkochte zalen en stadions én op festivals. Een van die festivals was Coachella, waar hij op een wel heel speciale special guest kon rekenen.

Tijdens zijn optreden verscheen zangeres Shania Twain. Zij is al jaren een van de meest succesvolle zangeressen in de Verenigde Staten. Bij ons scoorde ze vooral hits met You’re Still The One en Man, I Feel Like A Woman. Dat laatste lied was ook meteen wat het duo samen zong, waarna het hele festival op zijn kop stond.

Toekomst

Maar als het aan Shania Twain ligt, was dat niet het einde van hun samenwerking. In een recent interview met TalkShopLive vertelde Twain alvast over hoe ze het concert met Harry beleefde. “Hij nodigde me uit op het podium en hij is echt een fantastisch persoon”, begint ze.

Daarna laat de zangeres alvast vallen dat ze een volgende samenwerking meteen zou zien zitten. “Een collab zou voor mij echt een droom zijn. Hij is nu druk bezig met al zijn films, maar ik zou het echt fantastisch vinden. Laat het maar gebeuren. Ik ben er zeker van dat er magie uit zou voortvloeien.”

Bekijk het optreden van Harry Styles en Shania Twain op Coachella hier:

Meer
Lees meer...