Left Right
scrollTop top

Fantastisch nieuws: Ben & Jerry’s openen een eerste scoop shop en dat betekent gratis ijsjes!


Fantastisch nieuws: Ben & Jerry’s openen een eerste scoop shop en dat betekent gratis ijsjes!

Kan de zomer nog beter worden? Het beste nieuws is wat ons betreft al binnen: Ben & Jerry’s opent een scoop shop in hartje Antwerpen en die gaat morgen al open. Al geen geld meer dankzij de eerste festivals? Geen zorgen, de eerste dag kan je er om een gratis ijsje. Whoop! Whoop!

Niks beter om een lange zomer in te zetten dan een halve liter Ben & Jerry’s. Maar soms, héél soms (ja, wij vinden het ook raar) heb je zin in gewoon een bolletje en daar doe je geen volledige pot voor open. Vanaf nu kan je daarvoor wél terecht in een scoop shop. Want in Antwerpen gaat er morgen eentje open: op de Schoenmarkt, om precies te zijn.

Of het om een pop-up store gaat of om een definitieve winkel, da’s nog niet helemaal duidelijk, maar wat we wél zeker weten is dat Ben & Jerry’s de opening viert met gratis ijsjes! Die kan je morgen tussen vier en zes gaan halen op het nieuwe adres op Schoenmarkt 12 in ’t Stad. Free cone day wil dus ook meteen zeggen dat je die paar smaken die je nog niet kende, al eens kan proberen.

Al op voorhand kiezen? De smaken van Ben & Jerry’s vindt je hier. Smaak niet teruggevonden waar je naar op zoek bent? Dan kan je misschien hier even checken, daar gaan alle ijsjes naartoe die de ijsjesmakers afgeschaft hebben. Gekozen? Check dan hier het event en markeer voor morgen in je agenda: gratis ijsjes!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…