‘Fast & Furious 9’ speelt zich mogelijk af in de ruimte

Ludacris Fast and Furious
Ludacris (EPA)

De negende film in de populaire Fast & Furious-franchise speelt zich mogelijk af in de ruimte. Dat verklapte rapper en acteur Ludacris in The Jess Cagle Show op radiozender SiriusXM.

Eerder dit jaar verscheen al een trailer van de aankomende Fast & Furious-film. Daarin zagen we een gevecht tussen Dom Toretto (gespeeld door Vin Diesel) en diens broer Jakob (gespeeld door John Cena). Normaal kwam de film al op 8 april in de bioscopen. Door de coronapandemie is de release uitgesteld naar 2 april 2021.

De ruimte in

In een uitzending van radiozender SiriusXM werd Ludacris, die de rol van Tej Parker speelt, gevraagd naar de mogelijkheden om nog een paar films aan de franchise toe te voegen. Co-host Julia Cunningham schetste vervolgens een paar scenario’s waarvan er een de ruimte als locatie had. Hoewel hij niks letterlijk bevestigt, suggereert Ludaris wél sterk dat de interviewster iets op het spoor is. “Maar ik ga het niet weggeven”, zei de rapper en acteur. Waarna Cunningham haar vermoeden dat de film zich zal afspelen in de ruimte herhaalt. Ludacris bedekte daarop zijn mond waardoor het leek alsof ze het goed had geraden. “Ik heb geen idee waar je het over hebt”, plaagde hij vervolgens.

Beste ‘Fast & Furious’ tot nu toe?

Verder legde de rapper uit hoe de vertraging van de release de creatieve geesten achter de franchise meer tijd heeft gegeven om de film tot de beste Fast & Furious aller tijden te maken. Dat belooft dus.

Gesponsorde artikelen