‘Fboy Island’: Leer hier de Nice Guys en FBoys kennen

Na succes in de Verenigde Staten, Australië en Scandinavië, heeft Fboy Island zijn weg naar Nederland en België gevonden. Deze zomer verschijnt “onze versie” van het programma op Streamz. De presentatie is in handen van Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten.

In FBoy Island gaan Ella (24), Irene (27) en Kelly (28) op reis naar een warme bestemming om daar de liefde van hun leven te vinden. Op het eiland is een groep mannen aanwezig die op hun beurt ook weer strijden om de aandacht van de vrouwen. Een deel daarvan is echt op zoek naar de liefde, terwijl een ander deel maar doet alsof. De FBoys zijn er namelijk enkel om een spel te spelen en met geld naar huis te gaan.

Zowel de deelnemers als de kijkers weten niet wie wie is en moeten dus wekelijks zoeken naar de waarheid. Ook de mannelijke deelnemers weten van elkaar niet wie er is voor de liefde en wie er voor het geld is. De mannen die zullen strijden om het geld of om de liefde, zijn nu ook bekendgemaakt.

18 mannelijke deelnemers

Bobby (31), Brendan (24) en Diederik (25)

Streamz

Bobby (31) is afkomstig uit Wehl. Hij heeft meerdere relaties gehad waarvan één van 9 jaar en staat nu opnieuw open om de liefde van zijn leven tegen te komen. Brendan (24) is afkomstig uit Lokeren en droomt ervan om binnen enkele jaren een wereldreis te maken, en hopelijk kan dat dan met de vrouw van zijn leven. Diederik (25) is afkomstig uit Amstelveen en bouwt aan een carrière als dj en producer.

Gianni (25), Karim (27) en Kwabena (26)

Streamz

Ook deze drie wagen hun kans. Gianni (25) is afkomstig uit Nijlen. Na vijf serieuze relaties is Gianni nu op zoek naar de ware liefde. Karim (27) is afkomstig uit Gent, en heeft Spaanse en Marokkaanse roots. Hij is een kapper en barbier, maar in zijn vrije tijd staat hij het liefst in de fitness of reist hij graag naar zonnige vakantiebestemmingen. De laatste in dit rijtje is Kwabena (26). Hij komt uit Maastricht en is half Ghanees. Hij omschrijft zichzelf als een open, sociale en empathische jongen.

Landry (31), Liam (24) en Luciano (26)

Streamz

Landry (31) is oorspronkelijk van Utrecht, maar woont al 10 jaar in Antwerpen. Opgevoed door zijn moeder, omschrijft hij zichzelf als heel zorgzaam en respectvol naar vrouwen toe. Na één jaar single zijn, is hij klaar voor gezelschap. Liam (24) is afkomstig uit Limburg. Hij heeft twee lange relaties achter de rug. Uit deze relaties heeft hij geleerd zichzelf op de eerste plaats te zetten. Ook Luciano (26) wil terug op zoek naar de liefde. In zijn vrije tijd schrijft Luciano gedichten en kortverhalen die vaak over de liefde gaan waarmee hij zijn romantische en diepe kant toont.

Mats (26), Matthew (29) en Nico (24)

Streamz

Mats (26) is afkomstig uit Arnhem. Zijn vrienden noemen hem liefkozend een boefje, maar hij zegt zelf te genieten van het leven. Matthew (29) is afkomstig uit Haarlem. Hij heeft één serieuze relatie gehad van vier jaar. In zijn zoektocht naar de ware zegt hij zelf vastberaden te zijn. Nico (24) is de Belg uit dit rijtje. Op het eiland wil hij zich volledig geven in dit avontuur. Hij is zelf een spring-in-’t-veld en hoopt dat iemand matcht met deze energie.

René (26), Ryan (24) en Sven (30)

Streamz

René (26) is afkomstig uit Wolvega. Op z’n 16 overleed de moeder van René waardoor hij een zeer sterke band heeft met zijn twee zussen. Van hen heeft hij dan ook geleerd hoe je een vrouw moet behandelen en voor minder dan een échte connectie zal hij niet settelen. Ryan (24) is afkomstig uit Gent. Hij heeft twee lange serieuze relaties gehad waarvan het einde moeilijk te verwerken was. Hij heeft in die periode hard aan zichzelf gewerkt en staat sindsdien zeer positief in het leven. Sven (30) is afkomstig uit Amsterdam. Hij is een professionele baseballer. Samen met zijn broer, of een aantal vrienden, vertrekt hij geregeld naar het buitenland onder het motto: Get out of your comfort zone.

Tekke (25), Tjorven (23) en Virgil (28)

Streamz

De laatste drie in het rijtje zijn Tekke, Tjorven en Virgil. Tekke (25) is opgegroeid in Spanje en spendeert het liefst zijn tijd buiten de Nederlandse grenzen. Ondertussen is hij opnieuw op zoek naar een connectie met een lieve vrouw, maar wel eentje met pit die even avontuurlijk is als hij. Tjorven (23) is afkomstig uit Antwerpen. Hij heeft een open en grappige persoonlijkheid en zoekt dan ook iemand die meegaat in zijn losgeslagen avonturen. Virgil (28) sluit het lijstje af. Hij is geboren en getogen in Hoensbroek en is zelfverzekerd en loyaal en valt op sportieve en spontane vrouwen. Iets wat hij hopelijk bij FBoy Island kan vinden.

FBoy Island is vanaf 15 augustus te zien op Streamz.

.
Meer
Lees meer...