‘Nonkels’ nu al best bekeken serie van het jaar op Streamz

De populairste Vlaamse serie van dit moment is zonder twijfel Nonkels. De reeks over drie West-Vlaamse broers was vorig jaar voor het eerst te zien en kreeg begin vorige maand een tweede seizoen. De iconische uitspraken en herkenbare situaties zijn duidelijk nog steeds in trek. Het tweede seizoen is namelijk nu al de best bekeken titel van het jaar op Streamz.

Sinds april is de bekendste West-Vlaamse familie van het land terug te zien. Op 1 april verscheen het volledige tweede seizoen van Nonkels op Streamz en sinds drie weken zijn de afleveringen ook op Play4 te bekijken. Op 19 mei volgt zelfs een marathon in de Kinepolis in het bijzijn van de cast.

Best bekeken reeks

Nonkels gaat over de drie broers Luc, Willy en Pol Persyn. Na een eerste seizoen waarin Lucs pennenvriend Innocent plots aan de deur stond, krijgen ze in het tweede seizoen met nieuwe uitdagingen te maken. Innocent wordt verliefd, Willy krijgt concurrentie op de kunstgrasmarkt en Luc probeert vanonder de sloef van zijn dominante vrouw Carine te komen.

Dat tweede seizoen is al sinds 1 april te vinden op Streamz en is op dit moment ook wekelijks te zien op Play4. In de vijf weken dat de reeks op Streamz staat, is het al de best bekeken reeks van het jaar geworden. Zo behaalde Nonkels al 1,7 miljoen starts. Hoeveel personen de reeks uiteindelijk hebben uitgekeken, is niet bekend.

Ook op Play4 is Nonkels een grote favoriet met respectievelijk 1,2 miljoen, 1,1 miljoen en 850.000 kijkers. Op televisie is seizoen 2 nog tot 30 mei te zien. Daarna zullen de voorbereidingen voor een derde seizoen waarschijnlijk al beginnen.

Meer
Lees meer...