‘Nonkels’ seizoen 2 binnenkort volledig te zien in bioscoop tijdens marathon

Het tweede seizoen van Nonkels is op dit moment te zien op Play4. Ondertussen zijn alle afleveringen ook al op Streamz te vinden en blijft de reeks een enorm succes. Om dat te vieren organiseert Kinepolis Oostende een Nonkels-marathon in aanwezigheid van de cast.

Sinds april zijn onze favoriete Nonkels terug te zien op het scherm. Dan verscheen het volledige seizoen op Streamz. Even later, vanaf half april, volgde ook een wekelijkse release op Play4. Daar zijn de nieuwe afleveringen nog volop te zien, maar toch zullen fans bij Kinepolis al eerder terechtkunnen voor de ontknoping. Ondertussen is er ook al sprake van een derde seizoen.

Nonkels

In het tweede seizoen van Nonkels volgt Innocent (Blaise Alfonso) een integratiecursus bij Anke (Silke Thorrez) en valt hij als een blok voor medecursiste Safa (Assa Sylla). ‘Echtgenoot’ Pol (Wim Willaert) doet er alles aan om hun schijnhuwelijk in stand te houden, terwijl Carine (Isabelle Van Hecke) ontdekt dat Luc (Jelle De Beule) geld bespaart voor een nieuwe flight simulator.

Ondertussen wil Delphine (Emilie De Roo) dat Willy (Rik Verheye) zich meer engageert in hun huwelijk en zet daarvoor onverwachte middelen in.

Marathon

Op televisie is de laatste aflevering op 30 mei te zien, maar op zondag 19 mei organiseert Play4 een Nonkels: de marathon in de Kinepolis van Oostende. Daar kunnen fans van de reeks het volledige tweede seizoen integraal bekijken op groot scherm.

Op die manier kan je tegen dan dus alle afleveringen nog eens herbekijken én krijg je de twee laatste in primeur te zien. Tijdens de marathon zal ook de cast aanwezig zijn voor een hapje en een drankje.

Nonkels is elke donderdag te zien op Play4. Tickets voor de marathon vind je op de site van Kinepolis.

Meer
Lees meer...