‘Nonkels’: Willy en Luc geven een “zeer duidelijke” recap van het eerste seizoen

Vanaf donderdag kan je op Play4 en GoPlay kijken naar het tweede seizoen van Nonkels. Het eerste seizoen verscheen in 2022, dus is het niet geheel onlogisch dat je niet meer alles weet. Maar niet getreurd, nonkels Willy en Luc geven in een korte video een recap van het eerste seizoen. Zodat je weer helemaal mee bent voor de release van seizoen 2.

Het eerste seizoen van Nonkels verscheen in 2022 op Play4 en werd meteen een succes. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat er al snel een tweede seizoen werd aangekondigd. Daarin zullen we uiteraard Jelle De Beule, Rik Verheye en Wim Willaert terugzien als de broers Luc, Willy en Pol, maar ook de andere personages zullen opnieuw hun opwachting maken. Dat tweede seizoen is al sinds begin deze maand te vinden op Streamz, maar zal vanaf deze week ook te bekijken zijn op Play4 en GoPlay.

Recap

Met nog maar drie nachtjes te gaan, heb je misschien niet genoeg tijd meer om het volledige eerste seizoen nog eens te herbekijken. Wie toch een opfrissing nodig heeft, krijgt die nu van Nonkels Willy (Rik Verheye)en Luc (Jelle De Beule). “Ze hebben ons van Play4 gevraagd om een réécap te maken”, steekt Luc al gepast van wal. Vervolgens heeft Willy het vooral over zijn grote passie in het leven … kunstgras. Luc probeert toch nog uit te leggen dat zijn pennenvriend Innocent (Blaise Alfonso) plots aan de deur stond en hun leven overhoop gooide. Maar voor Willy telt enkel het kunstgras.

Uiteindelijk krijgt Luc de inhoud van het eerste seizoen er wel nog tussen. “Ik heb met Innocent geschreven en plots stond hij aan de deur. Onze Afrikaanse vriend had papieren nodig om te kunnen blijven en daarom is hij getrouwd met Pol (Wim Willaert).” En eigenlijk is dat alles wat je moet weten voor je aan het tweede seizoen begint.

Bekijk hier de hilarische recap van het eerste seizoen van Nonkels:

Het tweede seizoen van Nonkels te vinden op Play4 en GoPlay. Wie een abonnement heeft op Streamz, kan daar al het volledige tweede seizoen bekijken.

Meer
Lees meer...