‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van de humoristische reeks Nonkels, want door het aanhoudende succes komt er een tweede seizoen. Dat maakte Play4 vandaag bekend. De reeks was al een aantal maanden te zien op Streamz, maar werd pas razend populair toen het ook op de televisie verscheen. De best scorende aflevering behaalde zelfs een miljoen kijkers.

Er komt een tweede seizoen van Nonkels. Fans hoeven dus nog geen afscheid te nemen van de West-Vlaamse familie Persyn en hun entourage. Wanneer de tweede reeks precies te zien zal zijn, is nog niet bekend. De makers reageren alleszins tevreden op het vervolg en op het succes van de serie. De finale van het eerste seizoen is morgen, dinsdag 28 juni, nog te zien op Play4.

Nonkels

In april verscheen op Streamz de nieuwe serie Nonkels. Nonkels is een komische fictiereeks over het leven van drie West-Vlaamse broers en hun familie. Hun leven wordt overhoop gegooid wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat.

Op Streamz kende de reeks al een groot succes, maar wanneer het in mei ook op Play4 verscheen, werd alles nóg groter. De best bekeken aflevering telde zelfs meer dan een miljoen kijkers. Ondertussen bleef de serie ook op de streamingdienst doorgroeien, waardoor het nu in de top drie van meest opgevraagde series staat.

Seizoen 2

Door dat succes kon een vervolg dus niet uitblijven. En dat vervolg komt er nu. De kijkers moeten dus nog geen afscheid nemen van het groene gras, de Persyns en de Kameroense vluchteling Innocent. “Geweldig nieuws en ontzettend veel zin om opnieuw in onze pen en in onze personages te kruipen. Zeker na alle warme reacties van de voorbije weken”, klonk het bij acteur en schrijver Jelle De Beule.

Ook acteur Rik Verheye is nog aan het bekomen van het grote succes. “De respons was absoluut overweldigend. Van quotes die ons werden nageroepen tot een uitpuilende mailbox met foto’s van volgens Carine correct geserveerde pannenkoeken. Om maar te zwijgen van hilarische selfies met de grasgroene Porsche van Nonkel Willy en de foto’s van een random lap kunstgras.”

Bekijk de trailer van Nonkels hier:

Wanneer het tweede seizoen van Nonkels verschijnt, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...