Nieuw seizoen van ‘D5R’ vanaf deze week te zien op Streamz

Nood aan een guilty pleasure? Dan is er goed nieuws, want deze week verschijnt het elfde seizoen van D5R op Streamz. De streamingdienst deelde alvast de trailer en daarin is te zien dat de spanning tussen de vijf vrienden weer enorm oploopt.

Het is bijna zover. Op woensdag 22 juni verschijnt het elfde (!) seizoen van D5R. Die reeks is sinds een tijdje exclusief te bekijken op Streamz, maar blijft razend populair. Het is dan ook niet gek om te zeggen dat nostalgie blijft werken. Zeker wanneer de personages en het verhaal met de kijkers meegroeien.

D5R

Al sinds het prille begin van de reeks D5R op Ketnet is het een gigantisch succes. De eerste seizoenen speelden zich in Vilvoorde af, terwijl de personages op de middelbare school zaten. Na een pauze besloot Telenet om de serie een nieuwe kans te geven. Maar bij die verhuis hoorden ook een aantal veranderingen in het verhaal.

Zo gingen de personages allemaal studeren in Gent, waar hun verhaal verderging. En net zoals in de originele serie kregen de vrienden te maken met de nodige drama, liefdesproblemen en ruzie. Ondertussen is D5R exclusief te zien op Streamz.

Seizoen 11

Daar gaat dus deze week, op woensdag 22 juni, ook het elfde seizoen van start. En om het wachten aangenamer te maken, dropte Streamz zonet een trailer. In die trailer is te zien hoe dit seizoen er eentje vol emoties zal worden. Kyra (Liandra Sadzo) ontmoet de pleegouders van Bram en ontdekt zo een andere kant van hem, terwijl Leyla te maken krijgt met iets dat al haar vertrouwen wegneemt.

Amber (Jamie-Lee Six) staat dan weer alleen in een heftige beslissing, maar heeft gelukkig Wout (Sander Provost) in de buurt om haar te steunen. En ook Vincent (Thijs Antonneau) heeft de steun van zijn vrienden nodig na een groot verlies.

Bekijk de trailer van D5R seizoen 11 hier:

Meer
Lees meer...