Rik Verheye haalt z’n trollenknots boven voor ‘De Warmste Week’

‘Trollenknots’, de geweldige hit van Rik Verheye en Jonas Geirnaert uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ heeft een videoclip. Maar er is meer, je kan Rik Verheye het nummer live laten brengen op jouw feestje. 

Trollenknots for life’ is nu al onze favoriete actie voor De Warmste Week. Het geniale technonummer van Rik Verheye en Jonas Geirnaert uit De Slimste Mens ter Wereld kreeg een videoclip en het geweldige nieuws dat Rik Verheye het ook live kan komen brengen op jouw feestje. Dit is wat je daarvoor moet doen.

Trollenknots for life’

Het beste technonummer van het moment heeft eindelijk een videoclip en die is helemaal perfect. Maar er is meer, want je kan Rik Verheye inhuren op je feestje. Je kan een bod doen op de website van Woestijnvis en de hoogste bieder krijgt een optreden van de enige echte Rik Verheye cadeau. De Callboys-acteur komt maximaal een halfuur optreden met zijn trollenknots, dat zijn toch wel heel wat bisnummers van zijn ene hit. Je kan bieden tot 13 december, 23 uur. En Rik komt dan langs op zaterdag 15 december.

Wie geen feestje gepland heeft op 15 december, kan de actie ook steunen door ‘TROLLENKNOTS’ te sturen naar 4342. Dan gaat er één euro naar het goede doel van de actie, SOS Kinderdorpen.

Bekijk hier de geweldige videoclip:

Zo ging het eraan toe in De Slimste Mens ter Wereld:

Meer
Lees meer...