‘Nonkels’ seizoen 2 vanaf vandaag te vinden op Streamz

Het tweede seizoen van Nonkels is vanaf vandaag te bekijk op Streamz. Wie geen abonnement op Streamz heeft zal nog enkele weken geduld moeten hebben, want vanaf donderdag 18 april verschijnt er wekelijks een aflevering op Play4 en GoPlay.

Het eerste seizoen van Nonkels verscheen in 2022 op Play4 en werd meteen een succes. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat er al snel een tweede seizoen werd aangekondigd. Daarin zullen we uiteraard Jelle De Beule, Rik Verheye en Wim Willaert terugzien als de broers Luc, Willy en Pol, maar ook de andere personages zullen opnieuw hun opwachting maken.

Nonkels seizoen 2

In het eerste seizoen van Nonkels maakten we kennis met Luc (Jelle De Beule), Willy (Rik Verheye) en Pol Persyn (Wim Willaert). Zij leven een rustig West-Vlaams leventje dat – vooral voor Willy dan – in het teken staat van kunstgras. Maar op een dag staat Innocent (Blaise Alfonso) plots voor de deur van Luc. Het gaat om een Kameroense vluchteling met wie Luc al enkele jaren brieven uitwisselt. In die brieven had hij geschreven dat Innocent altijd welkom was in België. Maar hij had niet gedacht dat hij dit letterlijk zou nemen. En Innocent zorgt ervoor dat het rustige West-Vlaamse dorpsleven een nieuwe wending krijgt.

In het tweede seizoen zullen we opnieuw de drie broers volgen die deze keer te maken krijgen met nieuwe problemen. Zo wordt Innocent verliefd, krijgt Willy genadeloze concurrentie op de kunstgrasmarkt en probeert Luc van onder de sloef van Carine (Isabelle Van Hecke) vandaan te kruipen. Naast de gekende personages zullen we ook enkele nieuwe gezichten te zien krijgen in het nieuwe seizoen.

Het tweede seizoen van Nonkels is vanaf vandaag volledig te vinden op Streamz. Vanaf donderdag 18 april zal je het nieuwe seizoen ook kunnen bekijken op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...