Opnames ‘Nonkels’ seizoen 2 gaan volgende week van start

Geweldig nieuws voor de fans van de Play4-reeks Nonkels. Want de opnames van het tweede seizoen gaan volgende week van start. De acteurs uit het eerste seizoen keren terug en er staan weer heel wat dingen te gebeuren op het ooit zo vredige West-Vlaamse platteland.

Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van de fictiereeks Nonkels op Play4. Daarin maakten we kennis met de drie nonkels Luc (Jelle De Beule), Willy (Rik Verheye) en Pol (Wim Willaert). Op een dag dook plots de Kameroense vluchteling Innocent (Blaise Afonso) op bij Luc en zijn vrouw Carine (Isabelle Van Hecke). En dat gooide hun leven aardig overhoop. Nog voor het einde van het eerste seizoen kondigde Play4 aan dat de reeks een tweede seizoen zou krijgen en daar is nu meer informatie over bekend.

Nonkels seizoen 2

Op het einde van het eerste seizoen van Nonkels waren Pol en Innocent “getrouwd” in een poging om Innocent in het land te houden. Maar in het tweede seizoen zal dat huwelijk onder druk komen te staan omdat Innocent tijdens een inburgeringscursus hopeloos verliefd wordt.

Ondertussen vindt Luc een job aan de kassa bij Tuincentrum Van Eeden, wat Carine maar matig kan appreciëren. Wanneer uitgerekend dat tuincentrum de concurrentie aangaat met Kunstgrassen Willy dreigt alles opnieuw te ontaarden.

De hoofdcast uit het eerste seizoen keert dus terug, daarnaast krijgt Wim Opbrouck een grotere rol als de baas van Tuincentrum Van Eeden.

Opnames

Play4 laat nu weten dat de opnames van het tweede seizoen van de reeks komende maandag, op 21 augustus 2023, van start zullen gaan. Daarnaast is het tweede seizoen van Nonkels ook te vinden bij de programma’s die we dit najaar mogen verwachten op de zender.

Een exacte startdatum voor het tweede seizoen van Nonkels is er voorlopig nog niet, maar we mogen de nieuwe afleveringen dus al in de komende maanden verwachten.

Het eerste seizoen van Nonkels is te herbekijken via Streamz.

Meer
Lees meer...