Nieuw Blind Gekocht-koppel Chloë en Tony gaan op zoek naar veiliger huis

Deze week leren de kijkers van Blind Gekocht opnieuw een nieuw koppel kennen. Het gaat om Chloë en Tony die in de buurt van het Oost-Vlaamse Wetteren een veiliger huis zoeken. Daarnaast staat ook de reveal van Seppe en Niels in Heule op het programma.

Ondertussen is het nieuwe seizoen van Blind Gekocht alweer een tijdje bezig. Nieuwe experts Dorien en Christophe hebben al enkele gezinnen aan hun nieuw droomhuis geholpen en die missie gaat ook deze week verder.

Naast een reveal voor Seppe en Niels in hun “walhalla” Heule, staat er ook een nieuwe uitdaging op het programma: een nieuw huis voor Chloë en Tony uit Wetteren.

Chloë en Tony

In Wetteren ligt er een stevige uitdaging te wachten op Kinga en Christophe: een veilig huis vinden voor Chloë en Tony. Ze leerden elkaar ook kennen tijdens hun studies in Gent. Tony werkt als digital content coördinator en Chloë als ambtenaar bij departement justitie.

Momenteel wonen zij in een huis dat absoluut niet geschikt is voor hun twee kleine kinderen. Zo kunnen ze hun kinderen boven niet alleen laten rondlopen door een open trap en overloop. Ze zitten dan ook met de handen in het haar. “Dit huis is te gevaarlijk voor onze kinderen. Hier kan een kind doorvallen.” 

Het koppel gaat met een budget van 365.000 euro op zoek naar een huis zo dicht mogelijk bij het centrum van Wetteren. Dat is geen makkelijke kwestie, want ook die gemeente is alsmaar duurder geworden. Toch gaat Kinga op zoek naar een plek waar Chloë en Tony hun kinderen veilig kunnen laten opgroeien.

Blind Gekocht is elke woensdag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...