‘Blind Gekocht’: Kinga is meteen streng bij nieuw koppel Niels en Seppe

Er staan heel wat huisreveals op de planning bij Blind Gekocht. Zo gaan zowel bij Balder & Heleen als bij Ingrid de werken verder. Maar daarnaast doet ook een nieuw koppel zijn intrede. Het gaat om Niels en Seppe. Zij dromen van een grote woning om hun kinderwens in vervulling te laten gaan.

Zoals dat gaat in Blind Gekocht, krijgen de experts het ook dit seizoen niet makkelijk. De deelnemende koppels zijn en blijven namelijk nog steeds veeleisend en hopen dat het team hen eindelijk aan hun droomhuis kan helpen.

Deze week krijgt Ingrid eindelijk haar nieuwe huisje in het Leuvense te zien en ook Balder en Heleen kijken uit naar een nieuwe woonst. Hoewel ze allemaal na het zien van hun huis nog niet zeker zijn van een groot succes, zal de uitkomst uiteindelijk wel positief zijn. Daarnaast maken we ook kennis met een nieuw koppel. Daarbij laat Kinga zich al meteen van haar strenge kant zien.

Niels en Seppe

De nieuwe gezichten deze week zijn Niels en Seppe. De altijd enthousiaste Seppe (25) werkt als leerkracht in het lager onderwijs. Zijn vriend, Niels (24), doctoreert aan de Universiteit van Gent en doet daar onderzoek naar talen en cognitieve ontwikkeling bij jonge kinderen.

Momenteel delen ze een kangoeroewoning met Seppes grootmoeder, maar ze voelen dat het tijd is om een eigen stekje te vinden. Een stekje dat zeker moet liggen in Heule, deelgemeente van Kortrijk. Want dat is blijkbaar the place to be.

Strenge Kinga

Niels en Seppe hebben een duidelijk doel voor ogen: een ruime woning om hun kinderwens in vervulling te laten gaan en om hun toneeldroom waar te maken. De druk neemt toe bij Christophe en Kinga. Vooral voor Kinga zorgt de extra toneelruimte voor de nodige stress: ‘vergeet het!’. Bij Niels en Seppe neemt de onrust toe. “Ik heb Kinga nog nooit zo streng geweten!”, zegt Jani.

Blind Gekocht is elke woensdag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...