Heike en Gert-Jan staan voor moeilijke keuze in ‘Blind Gekocht’

De tweede aflevering van Blind Gekocht brengt ons naast een eerste reveal ook heel wat moeilijkere momenten. Zo wordt er voor het koppel Heike en Gert-Jan nog steeds druk gezocht naar een gepaste woning. En dat blijkt niet makkelijk, aangezien geen van de twee water bij de wijn wil doen.

Zoals dat gaat in Blind Gekocht, zullen de experts het ook dit seizoen niet makkelijk krijgen. De deelnemende koppels zijn en blijven namelijk nog steeds veeleisend en hopen dat het team hen eindelijk aan hun droomhuis kan helpen. Maar als een koppel ook nog eens verschillende eisen blijkt te hebben, is het al helemaal niet makkelijk.

Heike en Gert-Jan

Naast leerkrachten Mevin en Pieter uit Hasselt maakten we ook al kennis met Heike en Gert-Jan uit De Pinte. Zij willen graag gaan samenwonen in een huis met een gigantisch grote tuin voor diertjes. Op het eerste zicht lijkt dat met een budget van meer dan 500.000 euro geen groot probleem. Maar wanneer Kinga en Christophe te horen krijgen dat Gert-Jan De Pinte niet wil verlaten, is het toch andere koek.

De Pinte is namelijk een van de duurste gemeentes van Oost-Vlaanderen en vraagt voor het stuk grond waar het koppel naar op zoek is dan ook veel meer dan hun budget. Wanneer Kinga samen met Jani op bezoek gaat bij het koppel om de wensen eventueel wat bij te sturen, komen ze thuis van een koude kermis. Heike wil absoluut haar grote tuin voor haar dieren behouden en Gert-Jan wil niet uitwijken. Dat belooft!

Bekijk het fragment hier:

Blind Gekocht is elke woensdag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...