‘Blind Gekocht’: Dit zijn de nieuwe experts

Het is zover! Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van Blind Gekocht te zien op Play4. Daarin zal de kijker heel wat nieuwe gezinnen en projecten voorgeschoteld krijgen. Daarnaast heeft het seizoen nog twee nieuwkomers in petto: experts Christophe en Dorien. Zij zullen samen met makelaar Kinga de gezinnen aan een droomjob helpen.

Ondertussen is Blind Gekocht een echt fenomeen. Na vijf seizoenen met drie verschillende presentatoren, is Play4 vanaf vandaag, donderdag 17 april, terug met een zesde. Daarin gaan opnieuw heel wat gezinnen op zoek naar hun ideale woning.

Welke gezinnen dat precies zijn, kwamen we vorige week al te weten. Het gaat daarbij om twee gezinnen in West-Vlaanderen, drie gezinnen in Oost-Vlaanderen, één in Vlaams-Brabant en één in Limburg.

Nieuwe experts

Een tijdje geleden werd al bekendgemaakt dat experts Kelly en Bart niet zouden terugkeren voor het nieuwe seizoen. Makelaar Bea is al langer niet meer te zien en werd vorig jaar al vervangen door makelaar Kinga. Interieurarchitecten Bart en Kelly worden dit seizoen vervangen door nieuwkomers Christophe en Dorien.

De twee nieuwe experts hebben opnieuw een eigen, zeer uitgesproken stijl. Op de Instagrampagina van Play4 werd het duo deze ochtend voorgesteld aan de hand van enkele vorige projecten. Daarbij is te zien hoe Christophe houdt van lichte kleuren met één felle kleur die eruit springt. Dorien houdt dan weer meer van een strakke afwerking met heel wat aardekleuren en houttinten.

Blind Gekocht is elke donderdag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...