‘Blind Gekocht’: Laatste reveal zorgt voor traantjes bij het volledige team

Het was vanavond tijd voor de laatste aflevering van het vijfde seizoen van Blind Gekocht. Daarin kregen we nog één laatste onthulling te zien. Het ging om de woning van Jan en Kim. Zij verkochten hun droomhuis om te verhuizen naar een huis dat aangepast was aan de speciale noden van hun zoontje Thor.

Het vijfde seizoen van Blind Gekocht zit er alweer op. In de laatste aflevering kregen Jan en Kim hun afgewerkte woning te zien en dat was vooral een emotioneel moment. Niet alleen voor Jan en Kim, maar ook voor Jani, Kinga en Bart.

Blind Gekocht

Twee weken geleden maakten we kennis met Jan en Kim. Zij bouwden de afgelopen jaren aan hun droomwoning, maar moeten die noodgedwongen verlaten. Hun zoontje Thor lijdt namelijk aan een zeldzame stoornis, waardoor hij moet lopen met een Kaye Walker. In hun zelfverbouwde huis botste Thor geregeld tegen deurposten en kasten, waardoor hij vaak opteerde om te kruipen. Omdat dat niet goed is voor zijn ontwikkeling moesten Jan en Kim op zoek naar een nieuwe woning waar Thor zich makkelijker zou kunnen bewegen.

Het was geen makkelijke taak voor Kinga en Bart. Zij moesten namelijk – in heuvelachtig gebied – op zoek naar een huis zonder niveauverschillen. Daarnaast hoopten Jan en Kim ook op een tuin die volledig vlak is zodat Thor er zonder problemen in kon ravotten. Na lang zoeken vonden Kinga en Bart een geschikte woning. Al moest er wel nog heel wat verbouwd worden om het huis geschikt te maken voor Thor.

Mits een vertraging van een maand lukte het Bart om de benedenverdieping helemaal Kaye Walker-proof te maken. En daar zijn Jan en Kim duidelijk dolgelukkig mee. Vooral de badkamer die speciaal voor Thor gemaakt werd, doet hun monden letterlijk openvallen. Het koppel bedankt Jani, Bart en Kinga dan ook uitgebreid en ook zij houden het niet droog bij die mooie woorden.

Bekijk hier de reveal van de nieuwe woning van Jan en Kim:

Bekijk hier de reactie van het team:

Meer
Lees meer...