‘Blind Gekocht’: Tegenslagen stapelen elkaar op voor Jan en Kim

Donderdag is het tijd voor de laatste aflevering van het vijfde seizoen van Blind Gekocht. Het was een turbulent seizoen waarin voor de eerste keer besloten werd om voor een koppel geen huis te kopen. In de laatste aflevering zullen we te zien krijgen hoe het nog gaat met alle deelnemers én zullen we de laatste onthulling van een afgewerkt huis te zien krijgen. Al loopt het bij dat laatste niet helemaal van een leien dakje.

Het vijfde seizoen van Blind Gekocht zit er bijna op. We hebben nog één laatste aflevering te goed, waarin we de laatste onthulling te zien zullen krijgen. Maar de verbouwingen in het nieuwe huis van Jan en Kim lopen heel wat vertraging op.

Maand langer wachten

Vorige week kregen we nog te zien hoe Jan en Kim in de wolken waren over het huis dat Kinga en Bart voor hen gevonden hadden. Het was een huis waar nog veel werk aan was, maar waar er wel een veilige omgeving gecreëerd kon worden voor hun zoontje Thor. Maar dat enthousiasme wordt nu zwaar op de proef gesteld. Zo komt Bart naar het koppel met slecht nieuws amper een week voor ze eigenlijk zouden verhuizen naar hun nieuwe huis.

Tijdens de verbouwingen merkte Bart dat de verwarmingsbuizen doorgeroest waren. Die moeten nu vervangen worden, waardoor de volledige vloer opnieuw opengebroken moet worden. Deze extra werken brengen ook nog eens extra kosten met zich mee, waardoor Jan en Kim nog eens 7.500 euro zullen moeten ophoesten.

Tot overmaat van ramp laat Jan ook nog eens een verhuisdoos op z’n teen vallen, waardoor die gebroken is. “Ik ben op het einde van mijn optimisme. Het mag nu een beetje normaal beginnen lopen voor ons”, klinkt het zo.

Hoe gaat het nog met de andere deelnemers?

Omdat het donderdag tijd is voor de laatste aflevering van dit seizoen van Blind Gekocht, zal Jani ook nog eens op bezoek gaan bij alle deelnemers. Daarbij zal hij te weten komen of ze nog steeds tevreden zijn met hun nieuwe huis of toch nog iets hebben aangepast. Jani zal ook nog eens op bezoek gaan bij Mathias en Anouchka, die uiteindelijk geen nieuw huis kregen en gewoon in hun woning bleven.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van donderdag.

De laatste aflevering van Blind Gekocht is donderdag om 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...