‘Blind Gekocht’: Dorien staat voor grootste verbouwing in de geschiedenis van het programma

Vorige week is het nieuwe seizoen van Blind Gekocht van start gegaan. Daarin leerden we meteen twee koppels kennen: Pieter & Mevin en Heike & Gert-Jan. Leerkrachten Pieter & Mevin kregen vorige week zelfs al hun gekochte huis te zien. En hoewel het koppel in eerste instantie enorm optimistisch was, begonnen de twijfels nadien toch al toe te nemen.

Het zesde seizoen van Blind Gekocht is begonnen. Daarin neemt presentator Jani Kazaltzis opnieuw verschillende gezinnen mee op sleeptouw. Het gaat daarbij om twee gezinnen in West-Vlaanderen, drie gezinnen in Oost-Vlaanderen, één in Vlaams-Brabant en één in Limburg.

Naast de terugkeer van Kinga als makelaar, krijgen de kijkers dit seizoen ook twee nieuwe gezichten te zien. Bart en Kelly namen vorig jaar al afscheid van het programma en worden nu dus vervangen door nieuwkomers Christophe en Dorien.

Grootste verbouwing ooit

Christophe en Dorien werden tijdens de eerste aflevering al meteen getest. Zo werd Dorien ingezet voor de verbouwing van het huis van leerkrachten Mevin en Pieter uit Hasselt. Christophe ging dan weer met Kinga op zoek naar een perfecte woning voor Heike en Gert-Jan in De Pinte.

Terwijl de zoektocht van Christophe nog verdergaat en er eventueel opofferingen gedaan moeten worden, moeten de experts voor Mevin en Pieter al volop aan de bak. Daar staat Dorien namelijk voor de allergrootste verbouwing ooit. Om het huis van juf Mevin en meester Pieter helemaal 2024 te maken, moet er veel gebeuren.

Daarnaast moet Dorien ook nog eens uit haar comfortzone gaan omdat het koppel van een cottagestijl houdt. Iets waar de interieurarchitect niet dagelijks mee bezig is. Of de experts het huis uiteindelijk kunnen omtoveren tot een droomhuis voor het Hasseltse koppel, zal moeten blijken. Mevin en Pieter waren er namelijk niet bepaald gerust in na hun eerste reveal.

Blind Gekocht is elke woensdag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...