Kinga trekt grote ogen in ‘Blind Gekocht’: “Dat is geloven in sprookjes”

Deze week gaat de zoektocht naar perfecte huizen verder. In de vorige aflevering zagen we hoe Ingrid eindelijk haar nieuwe huisje te zien kreeg en deze keer is het aan Balder en Heleen. Ook voor Niels en Seppe gaat de zoektocht verder. En die blijkt alles behalve makkelijk.

Zoals dat gaat in Blind Gekocht, krijgen de experts het ook dit seizoen niet makkelijk. De deelnemende koppels zijn en blijven namelijk nog steeds veeleisend en hopen dat het team hen eindelijk aan hun droomhuis kan helpen.

Vorige week zagen we bij het eerste bezoek al dat Kinga streng was bij Seppe en Niels. Het koppel wil graag een mooie woning in het West-Vlaamse Heule met daarbij een repetitieruimte. Maar daar ging Kinga al meteen tegenin. Volgens haar zou dat voor hun budget een onmogelijke zoektocht worden.

Seppe en Niels

Toch zien we in de nieuwe aflevering dat Kinga alles op alles zet om de droom van de twee jongemannen toch werkelijkheid te laten worden. “Ze zoeken een mooie woning mét repetitieruimte voor 310.000 euro. Dat is gewoon zo lekker naïef. Het is geloven in sprookjes”, klinkt het in eerste instantie.

Later laat ze weten de moed toch niet op te geven. “Ik wil echt alles wat ik in mij heb gebruiken om dat te vinden voor hen.” Daarom gaat Kinga vol goede moed op stap met Christophe om die ene parel te vinden. Of dat huis te vinden is voor dat budget én of het in Heule staat, dat valt af te wachten.

Balder en Heleen

Naast de verdere zoektocht voor Seppe en Niels, krijgen we ook een nieuwe reveal. Deze keer is het aan Balder en Heleen om hun nieuwe huis in Merelbeke te ontdekken. Het koppel was in eerste instantie geen fan van het huis, maar na de werken van Dorien werd alles opengetrokken en zou het nu een licht huis met veel ramen moeten zijn.

Vooraleer ze kunnen verhuizen, moet alles natuurlijk eerst ingepakt worden. En dat lijkt niet makkelijk nu Heleen zwanger is van hun tweede kindje.

Blind Gekocht is elke woensdag om 21.15 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...