‘Blind Gekocht’: Christophe staat voor hartverscheurende keuze voor Ingrid

Het nieuwe seizoen van Blind Gekocht is volop aan de gang. Ondertussen hebben al twee koppels hun droomhuis te zien gekregen en wordt er voor anderen al hard gewerkt. De eerste die nu haar afgewerkt huis zal binnenstappen, is Ingrid. Al hoopt ze op iets meer dan mogelijk.

Zoals dat gaat in Blind Gekocht, zullen de experts het ook dit seizoen niet makkelijk krijgen. De deelnemende koppels zijn en blijven namelijk nog steeds veeleisend en hopen dat het team hen eindelijk aan hun droomhuis kan helpen.

Bij Ingrid leek het er even op dat de alleenstaande mama al blij was met een huisje in het Leuvense. Maar bij de eerste bezichtiging waren er toch enkele dingen waar ze op hoopte. Zelfs zaken die Christophe niet zal kunnen verwezenlijken.

Badkamer

In de aflevering van deze week zagen we geen volledige house reveal. De zoektocht voor Balder en Heleen uit Gent begon en die voor Ingrid uit Scherpenheuvel ging verder. Ingrid woonde jaren samen met haar dochters, maar wil nu ze het huis uit zijn terug naar het Leuvense verhuizen.

De experts vonden uiteindelijk een charmant huisje. Hoewel Ingrid in eerste instantie enorm enthousiast was, was er bij het zien van de badkamer beneden toch sprake van teleurstelling. Ze was er dan ook al snel van overtuigd dat die badkamer nog zou verhuizen. “Als je hier een gyproc muur zet kan je hier wel nog een badkamer plaatsen. Toch?”, klonk het dan ook bij het zien van het bovenverdiep.

Onmogelijk

Die opmerkingen zorgden voor een gebroken hart bij interieurarchitect Christophe. Hij heeft namelijk geen budget ingecalculeerd om de volledige badkamer en alle leidingen te verplaatsen naar de bovenverdieping. De badkamer zal dus hoogstwaarschijnlijk blijven waar die is, waarbij Christophe hoopt dat de rest van zijn keuzes het volledige plaatje doen kloppen.

Blind Gekocht is elke woensdag om 21.15 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...