‘Blind Gekocht’: Nieuw koppel krijgt meteen reality check

In Blind Gekocht maken we deze week kennis met het koppel Balder en Heleen. Zij zijn op zoek naar een nieuwe woning in het Gentse en hopen daarbij op veel ruimte. De combinatie tussen de stad, veel ruimte en geen gigantisch hoog budget, zorgt bij Kinga al voor de nodige zorgen.

Het zesde seizoen van Blind Gekocht is begonnen. Daarin neemt presentator Jani Kazaltzis opnieuw verschillende gezinnen mee op sleeptouw. Naast de terugkeer van Kinga als makelaar, krijgen de kijkers dit seizoen ook twee nieuwe gezichten te zien. Bart en Kelly namen vorig jaar al afscheid van het programma en worden nu dus vervangen door nieuwkomers Christophe en Dorien.

Balder en Heleen

In Gent zoeken Balder en Heleen al drie jaar naar een rustig gelegen woning. Hun belangrijkste eis: een brede leefruimte, omgeven door een groene tuin. ​Daarbovenop wordt de zoektocht naar hun droomhuis bemoeilijkt door Balders kritische blik en zijn passie voor muziek. Zo wil hij graag een repetitieruimte in huis. “Een grote leefruimte betekent ook een grote woning en een groter budget”, klinkt het bij Kinga.

Jani gaat met Dorien en Kinga bij het duo langs met de vraag waarop ze kunnen bezuinigen. Daarbij laat Heleen weten dat ze al op veel vlakken hebben gesnoeid en dat ze het beeld van een grote leefruimte niet willen afgeven. In totaal gaan Kinga en de experts aan de slag met 530.000 euro. Op het eerste zicht veel geld, maar in een stad als Gent is alles duurder dan ergens anders.

Blind Gekocht is elke woensdag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...