‘Blind Gekocht’: Eerste reveal zorgt voor tranen bij koppel en Dorien

Sinds vorige week is het nieuwe seizoen van Blind Gekocht te zien op Play4. In de eerste aflevering maakten we kennis met de eerste twee koppels en twee nieuwe experts. Vandaag was het dan weer tijd voor de eerste reveal. Die zorgde alvast voor tranen.

Het zesde seizoen van Blind Gekocht is begonnen. Daarin neemt presentator Jani Kazaltzis opnieuw verschillende gezinnen mee op sleeptouw. Naast de terugkeer van Kinga als makelaar, krijgen de kijkers dit seizoen ook twee nieuwe gezichten te zien. Bart en Kelly namen vorig jaar al afscheid van het programma en worden nu dus vervangen door nieuwkomers Christophe en Dorien.

Die laatste werd meteen ingezet voor de verbouwing van het allereerste huis. Het gaat om een huis voor leerkrachten Mevin en Pieter in Hasselt.

Grootste verbouwing

Vorige week kregen Mevin en Pieter hun gekocht huis al te zien. Hoewel ze in eerste instantie enorm dankbaar waren, nam de onzekerheid snel toe. Het huis was groot, maar er was heel wat werk aan en de ruimtes bleken wat dicht te zijn. Het was dus aan Dorien om hen te tonen dat het droomhuis nog steeds een optie was.

Daarbij stond de interieurarchitecht voor een grote opdracht, want de verbouwingswerken bleken de grootste in het programma ooit.

Tranen

In de aflevering van vanavond was te zien dat Dorien in haar opdracht geslaagd is. De keuken werd opengetrokken, de tuin is zichtbaar en alles ziet er helemaal in orde uit. Mevin en Pieter waren dan ook meteen dolenthousiast over hun nieuwe thuis.

Dat liet een grote indruk na op Dorien. Na de positieve reacties van Mevin en Pieter moest ze zelfs een traantje wegpinken. “Het feit dat ze dan ook laten zien dat ze heel blij zijn, is een enorme last die van mijn schouders valt”, vertelt ze. “Het zijn tranen van geluk.”

Blind Gekocht is elke woensdag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...