FIFTY FIFTY stelt laatste nieuwe lid voor

Enkele dagen geleden deelde ATTRAKT een video waarin we de nieuwe leden van FIFTY FIFTY te zien kregen. Door het vertrek van Saena, Aran en Sio bleef enkel Keena over. Zij krijgt nu vier nieuwe leden naast haar. Drie daarvan kenden we al bij naam en nu is ook de naam van het laatste lid bekend: Athena.

ATTRAKT heeft het vijfde en laatste lid van de nieuwe bezetting van de K-popgroep FIFTY FIFTY voorgesteld. We wisten al dat er vier nieuwe leden bij de groep zouden komen en drie daarvan kwamen we eerder al te weten. Maar nu kennen we ook het laatste nieuwe lid.

FIFTY FIFTY

De K-popgroep FIFTY FIFTY maakte haar debuut op 14 november 2022, maar in de minder dan twee jaar na hun debuut is er al heel wat gebeurd. De groep ging eerst viraal met het nummer Cupid, maar daarna stortte het kaartenhuisje volledig in elkaar. In juni 2023 kwam namelijk het nieuws dat de vier leden van de groep hun agentschap ATTRAKT voor de rechter sleepten. Ze meenden dat het agentschap onvoldoende aandacht had voor hun gezondheid en dat er geen transparantie was over hun financiën. Later gingen ze daarover verder in detail op Instagram.

Uiteindelijk konden drie van de vier leden het agentschap verlaten. Keena besloot om toch bij ATTRAKT te blijven. Zij blijft dan ook als enige originele lid actief bij FIFTY FIFTY. Naast haar zullen nu vier nieuwe leden te zien zijn. Eerder kwamen we de eerste drie daarvan al te weten. Het ging in e eerste plaats om Chanelle en Yewon, die al te zien waren in het programma R U Next?. We leerden toen ook al dat het derde nieuwe lid Hana heet. Maar de naam van het vierde lid bleef toen nog geheim.

Athena

Nu heeft ATTRAKT het laatste lid van het vernieuwde FIFTY FIFTY voorgesteld in een aparte video. Het gaat om Athena. Zij is het jongste lid van de groep, aka de maknae in K-poptermen. Athena groeide op in Zweden met een Taiwanese vader en een Zuid-Koreaanse moeder. Daardoor spreekt ze naast vloeiend Zuid-Koreaans en Engels dus ook Zweeds.

Keena, Chanelle, Yewon, Hana en Athena zullen in september hun officiële debuut maken als FIFTY FIFTY. Op vrijdag 30 augustus verschijnt er al een eerste single. Ook Saena, Aran en Sio, de voormalige leden van FIFTY FIFTY, zullen dit najaar hun debuut maken als nieuwe meidengroep. De naam van die nieuwe groep is

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...