Left Right
scrollTop top

Francesca beantwoordt de meest gestelde vraag na ‘Love Is Blind’-reünie op TikTok


Francesca Love Is Blind
© Netflix

We leerden Francesca Farago kennen als een van de deelnemers van de Netflix-reeks Too Hot To Handle. Maar later werd ze gelinkt aan Damian van die andere Netflix-reeks Love Is Blind. Daarom door Francesca ook op in de reünie van Love Is Blind, waarbij vele kijkers zich dezelfde vraag stelden.

Sinds kort kan je op Netflix kijken naar de nieuwe reünie van Love Is Blind. In After the Altar zien we hoe de twee koppels die trouwden in de reeks, Lauren en Cameron en Amber en Barnett, een feestje vieren om hun tweede huwelijksverjaardag te vieren. Daarop is de hele “pod squad” uitgenodigd, maar ook Francesca uit Too Hot To Handle. Haar passage ging allesbehalve onopgemerkt voorbij. En daar zat haar kledingkeuze voor iets tussen.

Francesca in Love Is Blind: After the Altar

Francesca werd vorig jaar gespot met Damian van Love Is Blind. In Love Is Blind: After the Altar kwamen we meer te weten over hun “relatie”. Damian benadrukte dat het ging om een vriendschappelijke relatie. Toch vroeg hij Francesca mee naar de reünie en begon hij ongemakkelijk te lachen toen ze vroeg of het dan om een date zou gaan.

Uiteindelijk verscheen Francesca dus wel degelijk op de reünie en dat was (logischerwijs) niet naar de zin van Giannina, die nog steeds een relatie heeft met Damian. Maar veel kijkers merkten iets op aan Francesca. Het leek namelijk alsof ze niet op de hoogte was van de dresscode.

Dresscode

Iedereen verscheen in galajurken en kostuums, maar Francesca ging voor een legging en een croptop. Dat riep vragen op bij heel wat kijkers “Had ze de dresscode niet gekregen?” en “Waarom ziet Francesca eruit alsof ze naar een pilatesles gaat?”

Die vragen zijn ook Francesca zelf niet ontgaan dus geeft ze in een video op TikTok een kort maar duidelijk antwoord: “Nee”. Damian had haar dus uitgenodigd maar had er niet bij verteld dat het ging om een fancy evenement waarbij de andere dames in lange glitterjurken kwamen.

Bekijk hier de TikTok van Francesca:

@francescafarago

Lol anyways new @faragothelabel launching Thursday💜

♬ The Magic Bomb (Extended Mix) – Hoàng Read

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…