Left Right
scrollTop top

‘Love Is Blind’-reünie ‘After the Altar’ staat nu op Netflix en is superdramatisch


Love Is Blind_ After the Altar
© Netflix

Het is ondertussen al meer dan twee jaar geleden dat de deelnemers uit de Netflixreeks Love Is Blind elkaar het jawoord (of het neewoord) gaven. Tijd dus om nog eens te kijken hoe het met iedereen gaat, zo dacht de streamingdienst. Alle deelnemers werden samengebracht voor drie afleveringen Love Is Blind: After the Altar en het resultaat is nog zoveel dramatischer dan je zou denken.

Sinds kort kan je op Netflix opnieuw kijken naar Love Is Blind. In een speciale reünie, Love Is Blind: After the Altar, bestaande uit drie afleveringen zien de deelnemers elkaar na maanden terug. En dat zorgt voor enkele dramatische confrontaties.

Jessica

Een van de meest besproken deelnemers van Love Is Blind was Jessica. En dan gaat het niet enkel over het feit dat ze haar hond laat meedrinken uit haar wijnglas. Tijdens het volledige seizoen hadden kijkers de indruk dat Jessica zich eigenlijk liever verloofd had met Barnett in plaats van Mark, met wie ze uiteindelijk samen belandde.

In de eerste reünie leidde dat al tot een stevige confrontatie tussen Jessica en Amber, die met Barnett trouwde. De twee dames komen in de reünie opnieuw samen, dus valt het nog af te wachten of de plooien ondertussen gladgestreken zijn.

Geen Mark

Niet alle deelnemers zijn te zien in Love Is Blind: After the Altar. Zo zakte Mark, die in de reeks bijna trouwde met Jessica, niet af naar de set van de reünie. Na de reeks kwamen er verschillende verhalen uit over Mark. Zo zei Jessica na de reeks dat Mark haar tijdens hun verloving bedroog met “meerdere vrouwen”.

Later had hij ook een kortstondige relatie met LC, die in het begin van de reeks te zien was, maar zich niet kon verloven. Maar hoewel zij dacht dat het om een exclusieve relatie ging, dacht Mark daar toen anders over. Hoewel Mark niet aanwezig is bij de reünie komt het onderwerp wel aan bod en daarbij lopen de gemoederen al snel op.

Giannina en Damian

Een laatste spannende deel van de reünie is de relatie tussen Giannina en Damian. Hun relatie kende in de reeks een dramatisch einde. Maar in de eerste reünie, enkele maanden na de opnames, werd duidelijk dat ze toch opnieuw een koppel waren en het deze keer “rustig aan” deden.

Maar later werd Damian gespot met Francesca van Too Hot To Handle en ook haar krijgen we te zien in de reünie.

Bekijk hier de trailer voor Love Is Blind: After the Altar:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…