Left Right
scrollTop top

‘Love Is Blind’-koppel dat niet trouwde, zou nu toch weer samen zijn


Love Is Blind
© Netflix

Love Is Blind loopt op z’n einde. In een reünie-aflevering die op donderdag 5 maart verschijnt, zullen we te weten komen hoe het nog gaat met de koppels uit de reeks. Maar BuzzFeed heeft de sociale mediaprofielen van de deelnemers doorzocht en is daarbij te weten gekomen dat een van de gefaalde koppels tóch weer samen zou zijn.

DIT ARTIKEL BEVAT UITERAARD SPOILERS: VLUCHT NU HET NOG KAN.

Er zijn op dit moment twee soorten mensen in de wereld. Zij die verslaafd zijn aan de Netflix-reeks Love Is Blind en zij die de hype niet snappen. Voor de mensen uit die eerste groep (hello, fellow drama-lovers) hebben wij een sappig nieuwtje. Want één van de koppels die uiteindelijk niet in het huwelijksbootje stapten, zou nu dan toch opnieuw samen zijn.

Giannina en Damian

Love Is Blind Giannina Damian
Netflix

Het huwelijk van Giannina en Damian was zonder twijfel het meest dramatische dat wij ooit hebben gezien (en gelukkig maar). Giannina, die op de dag van haar huwelijk plots weer smoorverliefd was op Damian, werd uiteindelijk achtergelaten aan het altaar. En daar was ze om het zacht uit te drukken, niet blij mee.

Love Is Blind Giannina Damian
Netflix

Het werd een heerlijk dramatisch moment, waarbij Giannina in haar bruidsjurk naar buiten stormt. En bij haar grote vlucht valt ze ook nog eens met haar spierwitte jurk in het gras. Puur genieten voor de drama-lovers, iets minder leuk voor Giannina. Al zou het er nu toch weer wat rooskleuriger uitzien voor de vurige blondine.

Toch weer samen?

Love Is Blind Giannina Mama Milady
Netflix

BuzzFeed snuffelde door de Instagram van de Milady, de mama van Giannina, en vond daar een interessante reactie. Een kijker van Love Is Blind had aan mama Milady gevraagd waarom ze Damian, de ex van haar dochter, nog steeds volgde op Instagram. En het antwoord had ze waarschijnlijk niet verwacht.

Want in een reactie, die ondertussen verwijderd is, antwoordde Milady dat de twee toch nog samen zijn. “Dit is geen toneeltje, absoluut niet”, zo antwoordde de moeder. “Ik volg Damian simpelweg omdat ze het hebben bijgelegd en nog steeds samen zijn. Ze houden van elkaar en het was beter dat het huwelijk niet doorging want zo hebben ze elkaar beter kunnen leren kennen.”

Bevestiging

Chris Coelen, een van de producers van Love Is Blind, bevestigde in een interview met Metro dat Giannina en Damian hun relatie inderdaad een nieuwe kans hebben gegeven na de opnames. Hoe dramatisch het er ook aan toe ging op het huwelijk, nadien vonden ze dus toch de tijd om alles uit te praten en te beseffen dat trouwen inderdaad niet de beste optie was voor hen.

Love Is Blind Reünie
Netflix

Hoe het nog gaat met Giannina en Damian én de andere koppels/singles komen we donderdag 5 maart te weten in de reünie-aflevering. In de officiële foto van die reünie zien we hoe Giannina en Damian naast elkaar zitten (aangeduid met de rode pijlen), terwijl de andere koppels die beslisten om niet te trouwen uit elkaar werden gezet. Op diezelfde foto zitten ook Kelly en Kenny naast elkaar (groene pijlen), dus hopen wij ook dat zij uiteindelijk toch voor elkaar gekozen hebben. De mama van Kelly ziet het alvast helemaal zitten.

Kenny Kelly Love Is Blind
Netflix

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…