Left Right
scrollTop top

‘Love Is Blind’: “Mark bedroog Jessica met verschillende vrouwen tijdens de opnames”


Love Is Blind Mark Jessica
© Netflix

Wie Love Is Blind gezien heeft, kent ongetwijfeld Mark en Jessica nog. De twee zorgden voor het drama tijdens het seizoen en blijkbaar was dat niet enkel op het scherm het geval. Want nu is bekend geraakt dat Mark Jessica tijdens het programma (en dus tijdens hun verloving) bedroog met meerdere vrouwen.

Hoewel het vooral Jessica was die tijdens Love Is Blind de boeman leek, lijkt er nu toch meer aan de hand te zijn bij het gefaalde experiment van Mark en Jessica. En deze keer ligt de schuld bij Mark.

Meerdere affaires

E News kwam naar buiten met het nieuws dat Mark Jessica bedrogen had. Maar het echt sappige nieuws kwam onder hun post op Instagram. Daar reageerde namelijk iemand: “Mark sliep met MEERDERE vrouwen in de studio waar hij trainde TIJDENS de show. Misschien moet je de interviews met die vrouwen tonen op Netflix“.

En dat nieuws kwam duidelijk als een shock voor niemand minder dan Jessica zelf. Zij reageerde op haar beurt: “Wow. Da’s nieuws voor mij, ik wist alleen maar van eentje”. Auwtch. Jessica wist dus al dat Mark haar bedroog tijdens de reeks, maar ze wist dus nog niet dat het ging om meerdere vrouwen.

Bekijk hier de post op Instagram:

View this post on Instagram

Weirdly still invested. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

LC

En er is nog meer sappig nieuws. In mei dit jaar, dus maanden nadat Love Is Blind werd opgenomen, had Mark nog een kortstondige relatie met iemand anders van de deelnemers: LC.

De kans bestaat dat je niet meer weet wie LC is. Zij was degene waarover Barnett nog lang twijfelde. Je weet wel, Barnett, waarop Jessica ook toen ze al gekozen had voor Mark nog steeds smoorverliefd op was. De love-triangle van Mark, Jessica en Barnett is zo dus al uitgegroeid tot een love square.

Gelukkig voor de ingewikkeldheid van de relaties in Love Is Blind was de relatie van Mark en LC maar van korte duur. Al na enkele weken zetten de twee er een punt achter. Volgens Mark ging het zelfs nooit om een “exclusieve relatie”. Maar blijkbaar is zelfs een verloving niet exclusief voor hem.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…