Left Right
scrollTop top

‘Love is Blind’ krijgt eind deze maand reünie-special


Love is Blind: After the Altar
© Netflix

Love is Blind komt eind deze maand terug. Het gaat dan nog niet om een volwaardig tweede seizoen, maar wel om een nieuwe reünie met de deelnemers van het eerste seizoen. Dat eerste seizoen werd meer dan een jaar geleden uitgezonden, maar de huwelijken vonden eigenlijk al plaats in november 2018. We gaan nu dus te zien krijgen hoe het nog gaat met iedereen, meer dan 2,5 jaar na hun huwelijk.

Love is Blind, de Netflix-variant van Blind Getrouwd, krijgt deze maand nog een speciale reünie. We kregen al een reünie te zien een week nadat de laatste aflevering online verscheen, maar nu, nog eens anderhalf jaar later, krijgen we een nieuwe update over de deelnemers.

Love is Blind: After the Altar

In de teaser is al te zien dat Amber en Barnett samen binnenkomen, net als fan favorites Lauren en Cameron. Anderen komen alleen naar de reünie. Het is daarnaast ook uitkijken naar de relatie van Damian en Giannina. Hun relatie kende in de reeks een dramatisch einde, maar in de eerste reünie, enkele maanden na de opnames, werd duidelijk dat ze toch opnieuw een koppel waren en het deze keer “rustig aan” deden. Toch arriveert Damian alleen op de reünie terwijl Giannina samen met Jessica aankomt.

Verder in de teaser krijgen we ook te zien hoe Jessica vertelt dat de ervaring voor haar eentje met ups en downs was en dat voor de ogen van de wereld. Jessica kreeg tijdens en na de reeks online de volle lading nadat ze Mark aan het lijntje leek te houden terwijl ze eigenlijk meer voelde voor Barnett. Die laatste wil dan weer geen vragen beantwoorden over Jessica. Het belooft dus nog een interessante reünie te worden.

28 juli

De special is vanaf woensdag 28 juli te bekijken op Netflix. Daarnaast zijn ook het tweede en derde seizoen van Love is Blind al bevestigd door de streamingdienst. Voorlopig is er nog niets bekend over wanneer we die te zien zouden krijgen, maar wij vermoeden dat we ook daarover in de special meer te weten zullen komen.

Bekijk hier de teaser voor Love is Blind: After the Altar:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…