‘Love is Blind’ zoekt deelnemers voor twee nieuwe seizoenen

Netflix zoekt deelnemers voor 'Love is Blind' seizoen 2 en 3.
Netflix

Ben jij ook de enige van je vriendenkring die nog steeds geen lief aan de haak wist te slaan? Of ben jij ook zo iemand die altijd op de verkeerde types valt en enkel naar het uiterlijk kijkt? De redding is nabij, want je kan je nu kandidaat stellen als deelnemer van Love Is Blind.

Een lichtpunt in deze donkere coronatijden: Netflix is van plan om niet één, maar twee nieuwe seizoenen van Love is Blind te maken en daar zijn natuurlijk deelnemers voor nodig.

In het programma maken een aantal mannen en vrouwen kennis met elkaar zonder dat ze elkaar ooit ontmoet hebben. Ze vertoeven in afgeschermde kamers, waardoor ze elkaar niet zien, en voeren urenlang diepzinnige gesprekken met elkaar. Op deze manier kunnen de deelnemers dus enkel op het innerlijk en de uitspraken van de andere afgaan.

Eerst praten, dan zien

Alsof dat allemaal nog niet spannend genoeg is, krijgen de twee elkaar pas in het echt te zien wanneer ze verloofd zijn. Loodzwaar bier dus in vergelijking met Blind Getrouwd. Daarna volgen een romantische vakantie, samenwonen en het ontmoeten van elkaars families. Een dikke maand later vindt de bruiloft plaats. De koppels staan samen voor het altaar en beantwoorden daar de belangrijkste vraag van hun leven. Is de liefde écht blind?

Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven. Voor een deelname moet je je wel even naar de Verenigde Staten verplaatsen.

Gesponsorde artikelen